Βόλος - Ολυμπιακός 0-4: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Βόλος - Ολυμπιακός 0-4: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Βόλος - Ολυμπιακός 0-4: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν όπως έπρεπε στο 4-0 με τον Βόλο, αλλά λίγο παραπάνω πάλι ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ! 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τον Βόλο με το ένθερμο και πολυπληθές κοινό του να απολαμβάνει το 4-0 και την εμφάνιση της ομάδας. Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ συνδύασε ακόμη μία έξοχη απόδοση με ένα γκολ-αριστούργημα, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Ροντινέι, Ντόι και ουσιαστικοί οι Φορτούνης και Μπιέλ.
Η κριτική των παικτών του Μίτσελ
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Όποτε χρειάστηκε ήταν αποφασιστικός, ενώ είχε παρέμβαση καίρια στην καλύτερη φάση του Βόλου το ματς.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που αποτελεί την επιτομή για τη θέση του δεξιού μπακ. Μπορούσε να σκοράρει αλλά ήταν άτυχος στο δοκάρι. Κάποια μικρολαθάκια πίσω, αλλά και απόλυτα σωστή εφαρμογή του οφσάιντ.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολύ καλός ο Μολδαβός όχι μόνο αμυντικά αυτή τη φορά. Υποδειγματική η σέντρα του στο γκολ του Μπακαμπού.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Αποφασιστικός στις μονομαχίες και με πάθος μέχρι το τέλος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Πολύ δυναμικός, με σωστές τοποθετήσεις και στοχευμένες αποκρούσεις. Όλο και καλύτερος.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Επιβλητικός στη μεσαία γραμμή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έγινε και όλη η δουλειά για την ομάδα του.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Ακόμη ένα έξοχο ματς από τη σπουδαιότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Το συνδύασε και με το φανταστικό γκολ, το οποίο δημιούργησε και επισφράγισε με το αριστερό φανταστικό σουτ.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Πολύ δραστήριος, μέσα σε πολλές φάσεις και με τέλεια εκτέλεση στο πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Είχε κάποιες στιγμές της κλάσης του, αλλά δεν ήταν στα καλύτερά του καθώς είχε πάντα πολλούς αντίπαλους κοντά του. Βοήθησε σημαντικά πάντως στο πρώτο μέρος, μπορούσε να σκοράρει, ενώ ζήτησε αλλαγή ο ίδιος.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπορεί να μην του έπιαναν όλα, αλλά κέρδισε το πέναλτι πολύ νωρίς από ατομική προσπάθεια, ενώ βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ρέαμπτσιουκ στη φάση του τρίτου γκολ.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Μπήκε σε πολλές φάσεις, μπορούσε παραπάνω από το ένα γκολ που σημείωσε, ξέρει να ξεμαρκάρεται, θέλει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Για ακόμη ένα ματς μπαίνοντας αλλαγή έδωσε πολλά. Από δική του προσπάθεια ξεκινά το τέταρτο γκολ, είχε πολλά κλεψίματα.

ΜΑΡΣΕΛΟ: Πολύ ωραίες ενέργειες και μεγάλη διάθεση από τον Βραζιλιάνο, ερχόμενος με άνεση σε ένα ματς που είχε ήδη κριθεί.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Στην πρώτη του προσπάθεια προς την εστία βρήκε δίχτυα. Αυτός είναι ο Ελ Αραμπί, δεν τον μάθαμε στον Βόλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Κινητικός στο διάστημα της συμμετοχής του με κάποιες καλές και γρήγορες πάσες.

ΠΑΪΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ: Επέστρεψε στη δράση και θα διεκδικήσει περισσότερο χρόνο. Είχε φάση για γκολ στις καθυστερήσεις.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate