Κύπελλο: Σκέφτεται αλλαγές ο Μίτσελ…

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Κύπελλο: Σκέφτεται αλλαγές ο Μίτσελ…

Κύπελλο: Σκέφτεται αλλαγές ο Μίτσελ…

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο ματς Κυπέλλου την Τετάρτη το βράδυ στο Περιστέρι ο Μίτσελ. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς του 4-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκεί που έκαναν καλή δουλειά και με τις δύο γκολάρες του Μαρσέλο να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έχει «καθαρίσει» την πρόκριση κι αυτό, δίνει την άνεση στον Ισπανό προπονητή να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Άρη άλλωστε και δεν θέλει να ρισκάρει.

Ο Ισπανός τεχνικός, θα ανακοινώσει την αποστολή μετά την προπόνηση της Τρίτης στο Ρέντη, αλλά δεν θα είναι έκπληξη αν μείνουν εκτός βασικά εργαλεία της ως τώρα διαδρομής. Όπως για παράδειγμα ο Χάμες που έφυγε από το Βόλο με ενοχλήσεις.

Στο μυαλό του Μίτσελ είναι να δώσει περισσότερο χρόνο σε Σαμασέκου, Κασάμι, ίσως δούμε από την αρχή και τον Μαρσέλο.

Η καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, του πρώτου αγώνα, δίνει αυτή την άνεση στον τεχνικό του Ολυμπιακού που ωστόσο θα θέλει να δει μια καλή εικόνα από αυτούς που θα πάρουν την ευκαιρία. Θέλει να έχει επιλογές άλλωστε, όσο η μάχη του πρωταθλήματος θα συνεχίζεται και ευελπιστεί πως αυτοί που θα αγωνιστούν, θα αρπάξουν την ευκαιρία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate