Κι όμως πάντα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Βόλο γίνεται το ίδιο πράγμα!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Κι όμως πάντα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Βόλο γίνεται το ίδιο πράγμα!

Κι όμως πάντα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Βόλο γίνεται το ίδιο πράγμα!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει με τη δική του οπτική μέσα από το sport-fm.gr τα δεδομένα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βόλο. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με το Βόλο έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά: το ένα ότι πάντα ο Βόλος τα ξεκινάει πολύ καλύτερα και παίρνει αυτό που λέμε την ψυχολογία του παιχνιδιού. Και το άλλο ότι προς το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός κυριαρχεί επιτιθέμενος μαζικά. 
 
• Ο Βόλος έχει προηγηθεί σε δύο παιχνίδια με γρήγορα γκολ, στο 11΄και στο 29’, ενώ ακόμη και σε ένα παιχνίδι στο οποίο σκόραρε γρήγορα ο Ολυμπιακός, με γκολ στο 4’, μπόρεσε κι απάντησε ισοφαρίζοντας στο 10’. Είναι ενδεικτικό ότι στους εφτά αγώνες των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός στα εφτά α΄ ημίχρονα έχει βάλει μόλις τρία γκολ! 
 
• Ακόμη πιο φοβερό είναι ότι στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τον κακό εαυτό του και δεν έχει βάλει γκολ στον Βόλο πριν από το 75ο λεπτό!!! Στο 1-1 του φετινού α΄ γύρου στο Καραϊσκάκη ισοφάρισε στο 76’. Στο περσινό 1-0 στο Βόλο πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 81’. Και στο περσινό 2-1 στο Καραϊσκάκη άνοιξε το σκορ στο 85’ και πήρε τη νίκη με γκολ στο 90’. 
 
• Είναι η επανάληψη μίας ιστορίας που είχε ξεκινήσει από τα πρώτα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Στο 5-0 στο Καραϊσκάκη το Σεπτέμβριο του 2019 τα τέσσερα γκολ μπήκαν μετά το 72ο λεπτό!
Στο 4-1 στο Καραϊσκάκη το Δεκέμβριο του 2020 τα δύο γκολ μπήκαν μετά το 80ο λεπτό
Στο 2-1 στο Βόλο το Μάρτιο του 2021 το νικητήριο γκολ μπήκε στο 81’.

Ολυμπιακός-Βόλος γίνεται το ίδιο πράγμα!

• Στο σύνολο, ο Ολυμπιακός έχει βάλει 11 γκολ στο τελευταίο 20λεπτο των εφτά αγώνων του με το Βόλο και μόλις τέσσερα στα πρώτα 70 λεπτά!!! Είναι σαφές ότι ο Βόλος μπαίνει με…χίλια στα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό, τα δίνει όλα, όμως στο τέλος κουράζεται και πέφτει κατακόρυφα η απόδοση του. Ακόμη και στο 1-1 του α΄ γύρου, ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 70’ με τον Κούντε, γκολ στο 76’ με τον Ελ Αράμπι, χαμένο τετ α τετ του Φουέντε με τον γκολκίπερ στο 87’ και δοκάρι του Φουέντε στο 95’ σε κενή από εστία τερματοφύλακα !!! 
 
• Και το σημειώνω αυτό διότι ο Ολυμπιακός και τα τρία αμέσως προηγούμενα παιχνίδια του τα κέρδιζε 2-0 από το ημίχρονο! Θέλω να πω ότι και να μην του βγει το παιχνίδι έτσι όπως το σχεδιάζει ο Μίτσελ, λογικά η ομάδα του θα βρει φάσεις στο β΄ μισό του β΄ ημιχρόνου, καθότι πάντα έτσι γίνεται. Βεβαίως, το θέμα είναι να έχεις καλούς παίκτες επιθετικογενείς να φέρεις από τον πάγκο για να σε βοηθήσουν. Και τα τέσσερα τελευταία γκολ του Ολυμπιακού στο Βόλο τα έχουν βάλει ο Αράμπι κι ο Βαλμπουενά ερχόμενοι από τον πάγκο!!! 
 
• Όπως και να έχει, απ΄ όποια πλευρά κι αν το δει κανείς το παιχνίδι, χρειάζεται τεράστια προσοχή από τον Ολυμπιακό κι από τον κόσμο του. Ακόμη κι αν σκεφθείς ότι ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του με το Βόλο έχει μία σταθερά καθοδική πορεία στο σκοράρισμα του! Ξεκίνησε με 5-0, συνέχισε με 4-1 (έστω με ενδιάμεσα το μοναδικό 0-0), μετά συνέχισε με δύο 2-1 και στα δύο τελευταία παιχνίδια φέρνει 1-0 κι 1-1… 
 
• Για το τέλος κάτι για το διαιτητή του αθηναϊκού ντέρμπι, ΑΕΚ-ΠΑΟ: ο Πορτογάλος Νόμπρε είναι αυστηρός διαιτητής, καρτάκιας. Την κόκκινη κάρτα δεν την έχει απλά στο τσεπάκι, την βγάζει με μεγάλη ευκολία.

Ακούστε παρακάτω τι είπε 2,5 ώρες πριν το παιχνίδι και για τον κόσμο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate