Τι είπε ο μάνατζερ του Σισέ για το μέλλον του Σενεγαλέζου

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Τι είπε ο μάνατζερ του Σισέ για το μέλλον του Σενεγαλέζου

Τι είπε ο μάνατζερ του Σισέ για το μέλλον του Σενεγαλέζου
Ο Φεντερίκο Παστορέλο μίλησε για τον Αφρικανό σέντερ μπακ και το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδα του εξωτερικού.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δηλώσεις στην Αγγλία για τον Παπέ Αμπού Σισέ έκανε ο μάνατζερ του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ, Φεντερίκο Παστορέλο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε βρετανική ιστοσελίδα ο εκπρόσωπος του Αφρικανού, ο οποίος έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία, που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πελάτης του είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είτε τον Ιανουάριο, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παπέ Αμπού Σισέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεντερίκο Παστορέλο:

«Έχει παίξει σε ένα πολύ σημαντικό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είναι ένας αμυντικός που μπορώ να φανταστώ πολύ καλά στην Ιταλία

Είχαμε αρκετές καταστάσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός πέρυσι. Έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει τη δική του συμβολή. Και το συμβόλαιό του πρόκειται να λήξει.

Αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, κάτι που περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Αγγλία».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate