Ολυμπιακός: Τα πέντε δεκάρια του ρόστερ και η ιεραρχία του Μίτσελ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Τα πέντε δεκάρια του ρόστερ και η ιεραρχία του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Τα πέντε δεκάρια του ρόστερ και η ιεραρχία του Μίτσελ
Ο Ολυμπιακός έχει στο έμψυχο δυναμικό του πέντε δεκάρια τον αριθμό με τον κόουτς Μίτσελ να έχει στον σχεδιασμό του συγκεκριμένη ιεράρχηση.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση είναι πλήρης από πλευράς αριθμού παικτών σε όλες τις θέσεις των χαφ. Και για τη θέση του εξαριού και για τη θέση Νο8 και για δεκάρια.

Υπάρχουν δε και χαφ που του δίνουν τρομερή ποιότητα. Σχετικά με τη θέση Νο10 ο Μίτσελ έχει πέντε επιλογές στο σύνολο.

Είναι οι Χάμες Ροντρίγκες, Φορτούνης, Μπιέλ, Ίνμπομ Χουάνγκ και Βαλμπουενά. Εξ αυτών ο Βαλμπουενά - που είναι παίκτης ικανός να προσφέρει και στα άκρα της επίθεσης - είναι σε μία διαδικασία επιστροφής μετά τον τραυματισμό του και το χειρουργείο του.

Από τους προαναφερθέντες αυτούς παίκτες ο Μίτσελ έχει σε πρώτο πλάνο για τη θέση Νο10 τον Χάμες. Μετά υπάρχει ο Φορτούνης και τον Μπιέλ τον υπολογίζει περισσότερο για τα άκρα της επίθεσης. Όσο για τον Ίνμπομ περισσότερο τον έχει στο αγωνιστικό του σχέδιο για οκτάρι. Τον δε Φορτούνη ο Ισπανός τεχνικός τον τσεκάρει και για οκτάρι. Θεωρητικά ως δεκάρι θα μπορούσε να λειτουργήσει και ο Κασάμι όμως ο Ελβετός είναι περισσότερο εξάρι και οκτάρι και λογικά εκεί θα αξιοποιείται.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί

Η ιεραρχία των δεκαριών για Μίτσελ

  • Χάμες Ροντρίγκες
  • Φορτούνης
  • Μπιέλ
  • Ίνμπομ Χουάνγκ
  • Βαλμπουενά
μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate