Το επικό challenge του Χάμες Ροντρίγκες: «Ποιος είναι αυτός;» (vid)

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Το επικό challenge του Χάμες Ροντρίγκες: «Ποιος είναι αυτός;» (vid)

Το επικό challenge του Χάμες Ροντρίγκες: «Ποιος είναι αυτός;» (vid)
Ο Χάμες Ροντρίγκες και το απίθανο βίντεο που ανέβασε στο «Tik Tok» ψάχνοντας να βρει ποδοσφαιριστές...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 O Χάμες Ροντρίγκες δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Tik Tok» με ένα άκρως ποδοσφαιρικό challenge που εντυπωσίασε τους ακόλουθους του.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού ανέβασε ένα βίντεο όπου απαντάει στο αν γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται στο βίντεο, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να… αστοχεί σε μόλις μία περίπτωση.

Συγκεκριμένα, ο Χάμες είχε λίγο ελεύθερο χρόνο και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, απαντώντας σε ένα ιδιαίτερο quiz με τα πρόσωπα που εμφανίζονταν στην οθόνη του.

Ο 31χρονος Λατινοαμερικάνος αναγνώρισε κατά σειρά τους Σαλβατόρε Σιρίγκου, Ματς Χούμελς, Ιβάν Πέρισιτς, Χοσέ Καγιεχόν, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, Ιλκάι Γκουντογκάν, Λεονάρντο Μπονούτσι, και Ρούι Πατρίσιο, αλλά δεν ήξερε πως έμοιαζε ο Ρουμάνος πρώην παίκτης της Λάτσιο, Στέφαν Ράντου. Ο Χάμες μάλιστα αναρωτήθηκε «ποιος είναι αυτός; Και πήγαινε το quiz τόσο καλά για μένα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

@jamesdrodriguez Iba super bien ! Quien era el ultimo? 😅🤷🏻‍♂️😂 #footballplayers ♬ sonido original - James Rodríguez
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate