«Τρελό» σενάριο από την Ισπανία για Σλούκα και Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

«Τρελό» σενάριο από την Ισπανία για Σλούκα και Ρεάλ Μαδρίτης

«Τρελό» σενάριο από την Ισπανία για Σλούκα και Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Σλούκας στα… ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης; Τι αναφέρουν στην Ισπανία για τον γκαρντ του Ολυμπιακού και τη Βασίλισσα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ένα «τρελό» σενάριο που μπλέκει τον Κώστα Σλούκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης είδε το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Πέμπτης (17/11), με τους Ισπανούς να βάζουν τη Βασίλισσα στο κόλπο για την απόκτηση του 32χρονου γκαρντ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «defensacentral», ο διεθνής άσος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αποτελεί το «plan b» της Ρεάλ, σε περίπτωση που η Βασίλισσα δεν καταφέρει το ερχόμενο καλοκαίρι να αποκτήσει τον Φακούντο Καμπάτσο.

«Προτεραιότητα για τη Ρεάλ παραμένει ο Φακούντο Καμπάτσο. Ο Αργεντινός γκαρντ ήταν πολύ κοντά να επιστρέψει στην Μαδρίτη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο ΝΒΑ, αποδεχόμενος την πρόταση του Ντάλας. Παρόλα αυτά ο χρόνος συμμετοχής του στους Μάβερικς είναι ελάχιστος, με αποτέλεσμα ο Λατινοαμερικάνος άσος να σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Μια περίπτωση, η οποία όμως είναι πολύ δύσκολο, για πολλούς και διάφορους λόγους», γράφουν οι Ισπανοί.

Οπως τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, εάν οι παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταφέρουν να πείσουν τον Φακούντο Καμπάτσο να επιστρέψει στη Βασίλισσα, θα ενεργοποιήσουν το «plan b» και θα κινηθούν για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

«Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι αυτή του Κώστα Σλούκα. Το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό λήγει αυτό το καλοκαίρι, αν και στη συμφωνία που έχει κάνει με τον ελληνικό σύλλογο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Με την εμπειρία του μπορεί να αποτελέσει ιδανική κίνηση για το σύνολο του Τσους Ματέο», αναφέρουν οι Ισπανοί στο δημοσίευμά τους, τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσουν από τη Ρεάλ οι Γουίλιαμς-Γκος και Σέρχι Ροντρίγκες, αλλά και ο Αλοσεν.

Απομένει να φανεί εάν το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει βάση και εάν όντως η Ρεάλ το ερχόμενο καλοκαίρι κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος, ωστόσο, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Πλέον μετά την αποχώρηση των Σπανούλη και Πρίντεζη, ο Σλούκας είναι μαζί με τον Βεζένκοφ, οι ηγέτες των Πειραιωτών.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate