Η λεπτομέρεια στο «έγκλημα» του Κέλετ… -Τι του είπαν από το VAR (pic & vid)

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Η λεπτομέρεια στο «έγκλημα» του Κέλετ… -Τι του είπαν από το VAR (pic & vid)

Η λεπτομέρεια στο «έγκλημα» του Κέλετ… -Τι του είπαν από το VAR (pic & vid)
Τα «δευτερόλεπτα» που ξεγυμνώνουν τον Κέλετ στην Λεωφόρο.  Ασήμαντος ήρθε στην Ελλάδα ο Γιάκομπ Κέλετ… σταρ έφυγε. Και όπως φαίνεται θα μνημονεύεται πλέον για χρόνια η παρουσία του εδώ, την Κυριακή της 6ης Νοεμβρίου 2022.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η διαιτησία του στο ντέρμπι των αιωνίων που από χθες το βράδυ έχει αλλάξει την ατζέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι η αλλοίωση του τελικού σκορ. Το κίνητρο είναι. Και ο ακατανόητος τρόπος με τον οποίο λειτούργησε στη φάση του 97΄.

Διότι προφανώς και υπάρχει «διαβάθμιση» στο λάθος, όσο κρίσιμο και αν είναι αυτό. Και ο Κέλετ δεν έχει κάνει λάθος. Πιστολιά έχει ρίξει στον Ολυμπιακό. «Έγκλημα» κατά την αργκό του ποδοσφαίρου. «Έγκλημα» που δεν έχει μόνο «φυσικό» αλλά και «ηθικό» αυτουργό.

Τέλειο έγκλημα όμως δεν υπάρχει. Και στην προκειμένη περίπτωση μια λεπτομέρεια στον τρόπο που χειρίστηκε ο Δανός την κατάσταση είναι που…κάνει τη διαφορά.

Τι θέλω να πω;

Πρωτίστως να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο βίντεο της περίφημης φάσης.

Ο Κέλετ παρότι βλέπει τις πλάτες των ποδοσφαιριστών καταλογίζει φάουλ του Άβιλα στον Ιωαννίδη. Τρέχει μάλιστα και στήνει τη μπάλα σε ένα σημείο που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως δεν έχει κατά νου το ενδεχόμενο η –λέμε τώρα- παράβαση να έχει γίνει μέσα στην περιοχή. Εξ ου και τοποθετεί τη μπάλα 2-3 μέτρα μακριά απο τη «γραμμή».

Κάπου εκεί παρεμβαίνει το VAR, το οποίο και έχει την ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα ο επίσης Δανός, Γιάκομπ Σούντμπεργκ που είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει το διαιτητή ότι η παράβαση που έχει υποδείξει είναι εντός περιοχής.

Προσοχή: Ως εκεί ο Σούντμπεργκ δεν κρίνει την «παράβαση» αλλά τη θέση που φέρεται να έγινε. Ο Κέλετ λοιπόν παίρνει τη μπάλα και την στήνει στη βούλα του πέναλτι ξεσηκώνοντας –δικαιολογημένα- θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Ολυμπιακού.

Τι ακολουθεί; Μια νέα συνομιλία του VAR με τον διαιτητή του αγωνιστικού χώρου. Και ξαφνικά την απόφαση του Κέλετ να πάει ο ίδιος στο video για να δει τι έχει γίνει.

Προσοχή: Σε αυτό το σημείο ο Δανός δεν πηγαίνει στο VAR για να δει αν η παράβαση είναι εντός ή εκτός περιοχής: Αυτό το έχει αποφασίσει όταν στήνει τη μπάλα στο πέναλτι. Πηγαίνει στο VAR γιατί προφανώς ο συνεργάτης του, ο Σούντμπεργκ κάτι του λέει πια για την ίδια την παράβαση.

Να του είπε πως έχει δίκιο και σωστά έδωσε πέναλτι; Αποκλείεται. Δεν θα πήγαινε ο Κέλετ στο video. Προφανώς του είπε, ότι έχει κάνει λάθος. Ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι και ότι θα πρέπει να επανεξετάσει τη φάση.

Ο Κέλετ όμως αποδείχθηκε αποφασισμένος. Και η συνέχεια το επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας. Πήγε στο video. Έφυγε από αυτό επιμένοντας για ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο… πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Η διαχείριση του δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έκανε λάθος. Δείχνει κάποιον που ήθελε από χθες το βράδυ να μείνει… αξέχαστος.

Δείτε την φάση εδώ!

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate