Βραδινές αποκαλύψεις Νικολακόπουλου - Διπλή επιστροφή στην άμυνα ενόψει ΠΑΟ και Ναντ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Βραδινές αποκαλύψεις Νικολακόπουλου - Διπλή επιστροφή στην άμυνα ενόψει ΠΑΟ και Ναντ

Βραδινές αποκαλύψεις Νικολακόπουλου - Διπλή επιστροφή στην άμυνα ενόψει ΠΑΟ και Ναντ
Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις τόσο με τη γαλλική ομάδα, όσο και τους Πράσινους, με τον Μίτσελ να βλέπει πως δύο ποδοσφαιριστές του μπορούν να του δώσουν επιτέλους σημαντικές λύσεις. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των Ερυθρόλευκων μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέροντας ότι για τον αγώνα με τη Ναντ Βρσάλικο και Σισέ προπονήθηκαν κανονικά και αν αύριο (2/11) δείξουν καλά μπορεί να είναι στην άμυνα μαζί με Ρέτσο και Βρουσάι, οι οποίοι στη σημερινή δοκιμή είχαν δίπλα τους τον Ανδρούτσο και τον 19χρονο Καλογερόπουλο.

«Το άσχημο είναι ότι Μπα και Γκάρι, παρότι συνεχίζουν την ατομική προπόνηση, εξακολουθούν να πονάνε και μοιάζει να δυσκολεύει η παρουσία τους σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Λεωφόρου», επεσήμανε ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων.

Την ίδια στιγμή ο Εμβιλά έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και προπονήθηκε κανονικά, μπαίνοντας στα σχέδια του Μίτσελ, ενώ των κρίσιμων αναμετρήσεων που έχει ο Ολυμπιακός,  όπως και ο Αμπού Καμαρά, που ήταν βασικός στη δοκιμή της ενδεκάδας, στην οποία ίσως να είναι Μπόουλερ, Ουί Τζο, Κούντε και Μπουχαλάκης.

Ακούστε παρακάτω τα όσα είπε:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate