Ολυμπιακός: Σταθεροποιείται δίδυμο στόπερ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ολυμπιακός: Σταθεροποιείται δίδυμο στόπερ

Ολυμπιακός: Σταθεροποιείται δίδυμο στόπερ

Παπασταθόπουλος και Σισέ θα είναι και πάλι οι στόπερ του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, με τον Μίτσελ να ποντάρει σε νέα καλή απόδοση και «χημεία» σε μια άμυνα που διαρκώς άλλαζε το προηγούμενο διάστημα. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός δέχεται φέτος αρκετά εύκολα γκολ κι αυτό είναι κάτι που σαφώς έχει να κάνει και με τις συνεχείς αλλαγές, για διάφορους λόγους, των αμυντικών της ομάδας. Είτε επειδή κάποιοι δεν είχαν καλή απόδοση και οι προηγούμενοι προπονητές προχωρούσαν σε τροποποιήσεις από αγώνα σε αγώνα, είτε για το rotation λόγω των διαδοχικών παιχνιδιών, είτε για τραυματισμούς.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Παπέ Σισέ θα είναι για δεύτερο στη σειρά ματς, μετά τον Ατρόμητο, οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας, στο ματς με την Καραμπάγκ. Και δεν αποκλείεται, εφόσον δεν είναι απολύτως έτοιμος ο Μπα, να πάνε και σε τρίτο σερί ματς την Κυριακή στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Κάτι που δεν θα έχει ξανασυμβεί φέτος στον Ολυμπιακό που είχε διαρκώς αλλαγές με Σισέ, Μπα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και εσχάτως Ρέτσο.

Ο Μίτσελ είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο στόπερ, οι οποίοι άλλωστε έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές μαζί και δεν έχουν πρόβλημα συνεννόησης. Η αναζήτηση «χημείας» των παικτών στην άμυνα και ενός σχήματος με σταθερότητα σε πρόσωπα και απόδοση είναι ένα σοβαρό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια των επιδιώξεών του για νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate