Ολυμπιακός: Τι έχουν δει στον Ρέντη από τη Φράιμπουργκ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Τι έχουν δει στον Ρέντη από τη Φράιμπουργκ

Ολυμπιακός: Τι έχουν δει στον Ρέντη από τη Φράιμπουργκ

Όλα όσα έχει δείξει η ανάλυση της Φράιμπουργκ που μαζί με την Ουνιόν είναι οι πιο φορμαρισμένες στην Bundesliga

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο παιχνίδι με τον Βόλο ο Ολυμπιακός άφησε ακόμα δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα κι έχοντας πολύ μεγάλο διάστημα του αγώνα κατά το οποίο προβλημάτισε με την εικόνα του. Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν μπορεί να το ξεχάσει και ούτε να το διαγράψει το ματς. Πρέπει και πάνω σε αυτό να δουλέψει για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιάσει την ομάδα του καλύτερη.

Μόνο γι' αυτόν τον λόγο μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται ο Ολυμπιακός με τον αγώνα του πρωταθλήματος. Κατά τα άλλα είναι ένα ματς που περνάει στην ιστορία, διότι μπροστά υπάρχει η αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Εuropa League. Και ο Ολυμπιακός που ακόμα δεν πείθει και δεν πατάει καλά στο γήπεδο θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν σε αυτήν την αναμέτρηση για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα πολύ απαιτητική.

Η Φράιμπουργκ μπορεί να μην έχει το βαρύ όνομα της Μπάγερν ή της Ντόρτμουντ, αλλά αυτήν τη στιγμή θεωρείται μαζί με την Ουνιόν που είναι πρώτη οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της Bundesliga. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ βρίσκεται στη δεύτερη θέση έναν πόντο μακριά από την κορυφή και η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να την νικήσει είναι η Ντόρτμουντ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate