Μεγάλη... γκάφα Μαρτίνς με Βρσάλικο - Εντολή Μίτσελ για Μαρσέλο - Γι’ αυτό δεν παίζει ο Βραζιλιάνος!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Μεγάλη... γκάφα Μαρτίνς με Βρσάλικο - Εντολή Μίτσελ για Μαρσέλο - Γι’ αυτό δεν παίζει ο Βραζιλιάνος!

Μεγάλη... γκάφα Μαρτίνς με Βρσάλικο - Εντολή Μίτσελ για Μαρσέλο - Γι’ αυτό δεν παίζει ο Βραζιλιάνος!
Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο πρώην άσος της Ρεάλ με τα ερυθρόλευκα; Η υπόθεση του Κροάτη μπακ, που έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν και με πολλούς τραυματισμούς, συνδέεται άμεσα με τον πρώην σούπερ σταρ της Μαδρίτης. Τι συνέβη το καλοκαίρι με απόφαση του Πορτογάλου προπονητή και γιατί δεν βιάζονται τώρα στου Ρέντη... 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μία από τις πρώτες "βόμβες" του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό ήταν η μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο, ενός παίκτη που ήταν από τα κύρια "συστατικά" του Τσόλο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την περίοδο που οι "ροχιμπλάνκος" κοιτούσαν στα μάτια Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, και παράλληλα μεγαλουργούσαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Μία από τις πρώτες "βόμβες" του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό ήταν η μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο, ενός παίκτη που ήταν από τα κύρια "συστατικά" του Τσόλο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την περίοδο που οι "ροχιμπλάνκος" κοιτούσαν στα μάτια Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, και παράλληλα μεγαλουργούσαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Πορτογάλος είχε βιαστεί να ρίξει στην μάχη τον διεθνή άσο, σε ένα φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ, μόλις λίγες ημέρες μετά την απόκτησή του και πολλές μέρες πριν από το πρώτο και σημαντικό ματς με την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League. Εκείνο το ματς φάνηκε να είναι η "πηγή όλου του κακού", καθώς στη συνέχεια ο Βρσάλικο ταλαιπωρήθηκε από συνεχείς θλάσεις και φαίνεται ότι πλέον δεν μπορεί να βγάλει καν ολόκληρο 90λεπτο.

Αυτό το λάθος, με έναν τέτοιου βεληνεκούς παίκτη, θέλουν να γλιτώσουν και με την περίπτωση του Μαρσέλο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τον Ριβάλντο και τα 15 χρόνια του στην Ρεάλ Μαδρίτης μαρτυρούν το "ποιόν" του ποδοσφαιριστή, που μπορεί να κάνει εύκολα την διαφορά στην Super League, ακόμα και να μην είναι στο 100% του.

Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να βιαστούν με τον Βραζιλιάνο, δίνοντάς του χρόνο να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα σαν του Βρσάλικο (μυϊκοί τραυματισμοί ή οτιδήποτε άλλο). Από τον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να παρασυρθούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την ανυπομονησία του κόσμου να τον δει να παίζει με τα ερυθρόλευκα, κάνοντας προσεκτικές κινήσεις που θα διασφαλίζουν την επένδυση μιας τόσο μεγάλης μεταγραφής.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate