Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον Φορτούνη

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ενώ έχει μείνει όλο το καλοκαίρι εκτός ομάδας.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Νέα δεδομένα έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες για τον Κώστα Φορτούνη. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είχε τεθεί εκτός ομάδας από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αφού δεν είχε ακολουθήσει ούτε την προετοιμασία.
Η απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού για πολλούς σήμαινε και την επιστροφή του στον Ρέντη. Επίσημα ο Πορτογάλος τεχνικός έφυγε από την ομάδα του Πειραιά την 1η Αυγούστου, ωστόσο ακόμη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν γύρισε στιστιςοπονήσεις.
 
Φαίνεται, όμως, πως από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Φορτούνης θα προπονηθεί ξανά με τους συμπαίκτες του. Υπάρχει μία τέτοια διάθεση εκτός εάν μέσα στις επόμενες ημέρες έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και μοιάζει απίθανο να συμβεί τα επόμενα 24ώρα. Ο Φορτούνης αναμένεται να γυρίσει στον Ρέντη και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν.

Αυτό που μένει να δούμε είναι πως θα συμβεί αυτό, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγάλα συμβόλαια της ομάδας του Πειραιά (1,7 εκατ. ευρώ). Επίσης μη ξεχνάμε πως το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή ο Φορτούνης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 γεγονός που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση για το θέμα.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate