Αντύπας: «Αυτό το σύστημα ήθελε να εφαρμόσει απόψε ο Κορμπεράν»

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Αντύπας: «Αυτό το σύστημα ήθελε να εφαρμόσει απόψε ο Κορμπεράν»

Αντύπας: «Αυτό το σύστημα ήθελε να εφαρμόσει απόψε ο Κορμπεράν»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη μετέφερε Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στις σκέψεις που είχε ο Κάρλος Κορμπεράν πριν προκύψουν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

«Ο Κορμπεράν δούλευε με τριάδα στην άμυνα, αλλά τα προβλήματα που προέκυψαν χθες του άλλαξαν τα πλάνα. Ο νέος προπονητής θα πάει με τετράδα στην άμυνα και αυτό δοκίμασε χθες. Πίσω θα είναι ο Βατσλίκ. Ο Άβιλα, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Σισέ και ο Σωκράτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μανωλάς για 3η μέρα δεν έκανε προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Βρσάλικο ένιωσε ενοχλήσεις και σήμερα δεν θα είναι στη διάθεσή του και τώρα δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς στη Σλοβακία», πρόσθεσε.
 
Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως τον Βρσάλικο τον χρησιμοποιούσε ως στόπερ, στον τρόπο παιχνιδιού που φαντάζεται να εφαρμόσει στον Ολυμπιακό και το 3-4-3 να γίνεται 4-3-3. Είναι ένα σύστημα που θέλει να περάσει στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, στο κέντρο θα είναι ο Εμβιλά, έχει προβάδισμα ο Μαντί Καμαρά. Διεκδικούν, επίσης, μία θέση ο Κούντε με τον Αγκιμπού και μετά θα έχουμε τριάδα Μασούρα, Ζίνκερνάγκελ και Ελ Αραμπί».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Οι νίκες φέρνουν ηρεμία και στην περίπτωση του Ολυμπιακού είναι σημαντικό μετά από τον αποκλεισμό και με τον τρόπο που αυτός ήρθε με το 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα». 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate