Τουρκικά ΜΜΕ για Φορτούνη: «Ο Έλληνας μαέστρος για την Φενέρμπαχτσε»

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Τουρκικά ΜΜΕ για Φορτούνη: «Ο Έλληνας μαέστρος για την Φενέρμπαχτσε»

Τουρκικά ΜΜΕ για Φορτούνη: «Ο Έλληνας μαέστρος για την Φενέρμπαχτσε»
Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταφέρουν την πληροφορία ότι ο Κώστας Φορτούνης «παίζει» πολύ για την Φενέρμπαχτσέ πλέκοντάς του το εγκώμιο… 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ήταν να μην γίνει η αρχή… Το όνομα του Κώστα Φορτούνη κυριαρχεί στα τουρκικά ΜΜΕ και στα δημοσιεύματα που μεταφέρουν τις πληροφορίες για τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Φενέρμπαχτσέ.

Τα περισσότερα από αυτά πλέκουν το εγκώμιο του ερυθρόλευκου άσου, με τίτλους όπως «Ο Έλληνας μαέστρος για τη Φενέρμπαχτσέ»
 
Τα ρεπορτάζ αυτά υποστηρίζουν ότι η τουρκική ομάδα θέλει τον Φορτούνη, υπογραμμίζοντας ότι ένα από τα στοιχεία που ενδεχομένως να ενισχύουν το ενδεχόμενο μεταγραφής να είναι το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Πέλκα.

Κάποια από τα δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν και εκτιμήσεις για το ποσό το οποίο ενδεχομένως να φτάσει η μεταγραφή του. Όπως υποστηρίζουν ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ να είναι αρκετό για να πει ο Ολυμπιακός το «ναι» στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate