Σταματέλος: «Φαίνεται πως έχει... γυρίσει το χαρτί με Ελ Αραμπί»

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Σταματέλος: «Φαίνεται πως έχει... γυρίσει το χαρτί με Ελ Αραμπί»

Σταματέλος: «Φαίνεται πως έχει... γυρίσει το χαρτί με Ελ Αραμπί»
Καλές είναι οι πιθανότητες να ανανεώσει στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί, σύμφωνα με τον Νίκο Σταματέλο. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τον Ολυμπιακό, συνεπώς σειρά παίρνουν τώρα θέματα μεταγραφών αλλά και ανανεώσεων. 
 
Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Σταματέλος μετέφερε πως οι πιθανότητες να επεκταθεί η συνεργασία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με την ομάδα είναι καλές, καθώς φαίνεται πως έχει... γυρίσει το χαρτί. 
 
Ο ρεπόρτερ σχολίασε πως με τα υπάρχοντα δεδομένα, το σενάριο ανανέωσης φαίνεται να είναι πολύ πιο κοντά σε σχέση με εκείνο του τερματισμού της συνεργασίας του Μαροκινού με τους «ερυθρόλευκους». 
 
Από εκεί και πέρα, αναφορά έγινε και στο θέμα Μιλιβόγεβιτς που έχει προκύψει από την Αγγλία, με τον Νίκο Σταματέλο να τονίζει πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεχάσει πώς ο Σέρβος είχε παίξει στη Βέροια πριν αποχωρήσει το 2017 - ρισκάροντας σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο προτού γίνει παίκτης της Κρίσταλ Πάλας. 
 
Ακούστε παρακάτω όσα είπε:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate