Γιατί έγινε πιο σκληρός ο Μαρτίνς με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Γιατί έγινε πιο σκληρός ο Μαρτίνς με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Γιατί έγινε πιο σκληρός ο Μαρτίνς με τους παίκτες του Ολυμπιακού
Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να γίνει πιο σκληρός σε ζητήματα πειθαρχίας απέναντι σε παραπτώματα παικτών του Ολυμπιακού. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εμφανής είναι το τελευταίο διάστημα η αλλαγή στάσης του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει αποφασίσει να γίνει πολύ πιο αυστηρός σε ζητήματα πειθαρχίας, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». 
 
Τα παραδείγματα τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολλά και μαρτυρούν πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να γίνει πιο σκληρός για να μη χαθεί ο έλεγχος στα αποδυτήρια έχοντας διακρίνει αρκετά σημάδια χαλάρωσης και απειθαρχίας. 
 
Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ τον Σισέ επειδή είχε κακή συμπεριφορά στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε το ίδιο και με τον Αγκιμπού Καμαρά που δεν είχε την καλύτερη εικόνα στις τελευταίες προπονήσεις. Είχαν προηγηθεί ο αποκλεισμός του Μαντί Καμαρά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό γιατί είχε καθυστερήσει να πάει σε ραντεβού της ομάδας στου Ρέντη, αλλά και ο αποκλεισμός του Φαντιγκά από την 20άδα στα ματς με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ επειδή δεν είχε τη δέουσα συμπεριφορά στο ζέσταμα της ομάδας.

Μέχρι τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός επιβάλλει αυτές τις άτυπες τιμωρίες που διαρκούν για 1-2 αγώνες, αλλά δεν αποκλείεται αν συνεχιστούν τα κρούσματα απειθαρχίας ή χαλαρότητας να τηρήσει ακόμη πιο σκληρή στάση.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate