Μαρτίνς: «Απέρριψα σημαντικές προτάσεις - Όνειρο ένας ευρωπαϊκός τίτλος με τον Ολυμπιακό, αλλά…»

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Μαρτίνς: «Απέρριψα σημαντικές προτάσεις - Όνειρο ένας ευρωπαϊκός τίτλος με τον Ολυμπιακό, αλλά…»

Μαρτίνς: «Απέρριψα σημαντικές προτάσεις - Όνειρο ένας ευρωπαϊκός τίτλος με τον Ολυμπιακό, αλλά…»
Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέλαβε ότι όνειρό του είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος με τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, τις δυσκολίες, ενώ τόνισε ότι φέτος απέρριψε σημαντικές οικονομικά προτάσεις! 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μεγάλη συνέντευξη στη Record παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να λέει πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα. 
 
Καταρχήν, ο Πορτογάλος κόουτς επανέλαβε ότι όνειρό του είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος με τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, τις δυσκολίες για την πραγματοποίησή του, αναφέρθηκε στη δέσμευσή του στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι φέτος απέρριψε σημαντικές οικονομικά προτάσεις, ενώ πρόσθεσε ότι το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πάντα στο μυαλό του! 
 
Η συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς στη Record:

Νιώθετε ότι έχετε ήδη φτάσει στον Όλυμπο ή ακόμα ψάχνετε να μπείτε στην… επικράτεια των Ελλήνων Θεών;

«Είμαι απόλυτα ριζωμένος και προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Σε αυτή την πτυχή, από την αρχή, είχα μια πολύ εύκολη ενσωμάτωση. Ήταν ένα έργο, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Ο Ολυμπιακός είχε χάσει το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά και φτιάξαμε μια νέα ομάδα, εντελώς νέα. Δημιουργήσαμε έναν νέο κύκλο. Την πρώτη χρονιά, είναι αλήθεια ότι δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά έγιναν τα πρώτα βήματα, ώστε σήμερα να καταγράψουμε τρεις συνεχόμενους τίτλους. Ανακτήσαμε και την εσωτερική ηγεμονία. Το ευρωπαϊκό κύρος, κατά την άποψή μου, έχει επίσης ανακτηθεί. Ούτως ή άλλως, είμαι πολύ χαρούμενος, προσαρμοσμένος και νιώθω σαν ένας ακόμα στη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού». 
 
Τι σου λείπει για να φτάσεις σε εκείνο το μέρος που προορίζεται για τους Έλληνες Θεούς;

«Δεν έχω καμία αξίωση να είμαι Θεός του Ολύμπου. Μακριά από αυτό. Έχουμε φιλοδοξίες εσωτερικά, αν και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, αλλά, στην πραγματικότητα, φιλοδοξούμε να έχουμε μια σπουδαία ευρωπαϊκή συμμετοχή και να φτάσουμε σε έναν τελικό, αν και γνωρίζουμε επίσης τις τεράστιες δυσκολίες, που αυτό συνεπάγεται. Υπάρχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, με άλλα μπάτζετ, με άλλες δυνατότητες. Αλλά ιστορία γράφεται και από μικρές ομάδες, που έγιναν μεγάλες. Και υπάρχουν πολλοί ευρωπαϊκοί τίτλοι ομάδων, που δεν ήταν καν αουτσάιντερ και κατέληξαν να κατακτήσουν σημαντικούς τίτλους. Αν δούμε, για παράδειγμα, την Ελλάδα, που ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, κάτι που δεν μας άρεσε, δεν την περίμενε κανείς, αλλά, τελικά, κέρδισε. Όπως και να έχει, ο κόσμος του ποδοσφαίρου έχει τέτοιου είδους ιστορίες και, σχεδόν κάθε χρόνο, συμβαίνει. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη φιλοδοξία που έχουμε, εσωτερικά, να πετύχουμε κάτι σημαντικό, σε διεθνές επίπεδο». 
 
Αν χρειαζόσασταν ένα τίτλο για αυτήν τη συνέντευξη θα μπορούσατε να επιλέξετε το «Ο Πέδρο Μαρτίνς κυνηγά έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τον Ολυμπιακό»; 
 
«Δεν θα το έλεγα, γιατί είναι υπερβολικό. Θα έβαζε τεράστια ευθύνη στην ομάδα, όταν αυτό δεν θέλω να το κάνω. Ωστόσο, είναι ένα όνειρο που έχουμε, αν και ξέρουμε ποια είναι η αξία μας και ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου». 
 
Ο Ολυμπιακός είναι μια περιπέτεια που θα συνεχιστεί ή έχετε άλλα πρότζεκτ για το μέλλον;

«Ανανέωσα το συμβόλαιό μου πριν από περίπου τρεις ή τέσσερις μήνες. Τα πρότζεκτ μου έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό. Για ένα ποιοτικό βήμα, προς πολλές κατευθύνσεις, και επομένως, ειλικρινά, εδώ είμαι. Από την άλλη, δεν έκρυψα ποτέ ότι θα ήθελα να εμπλακώ σε νέα πρότζεκτ, στα οποία θα μου προσφερθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Φυσικά, μιλάω για ανταγωνιστικά πρωταθλήματα ή για την ικανότητα να παλεύεις για τίτλους. Πάνω από όλα στοχεύω σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή εστιάζω πολύ στον Ολυμπιακό και γι' αυτό ανανέωσα το συμβόλαιο». 
 
Η επιστροφή στην Πορτογαλία δεν είναι μέρος των σχεδίων σας;

«Όχι. Απόλυτη δέσμευση στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αυτήν τη σεζόν απέρριψα κάποιες πιο συμφέρουσες από οικονομικής άποψης προτάσεις».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate