Η δήλωση του Σεμέδο για το μέλλον του

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Η δήλωση του Σεμέδο για το μέλλον του

Η δήλωση του Σεμέδο για το μέλλον του
Τι δήλωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο για το μέλλον του στην Πόρτο και τι είπε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο με τη μορφή δανεισμού και κατέκτησε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας με τους Δράκους.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκε πολύ στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς είχε μόλις δύο συμμετοχές συνολικής διάρκειας 49 λεπτών.

Ο Σεμέδο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του, στέλνοντας μήνυμα παραμονής στην Πόρτο και τη νέα σεζόν.Συγκεκριμένα, ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στόπερ υπογράμμισε ότι δεν ήταν η καλύτερη σεζόν για τον ίδιο σε Ελλάδα και Πορτογαλία, αλλά θέλει να κάνει πολλά περισσότερα με τους «δράκους» στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μια εποχή με σκαμπανεβάσματα, αλλά και που τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Καταπληκτικά όλα όσα έζησα με τα γαλανόλευκα.

Σας ευχαριστώ όλους που με υποδεχτήκατε με έναν τόσο ξεχωριστό τρόπο και που με αγκάλιασατε με τον απολύτως απίστευτο τρόπο.

Πάμε για περισσότερα», έγραψε ο Πορτογάλος καταλήγοντας με μια μπλε καρδιά, εννοώντας την Πόρτο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate