«Κοιμήθηκε» ο Καραντώνης στο VAR: Δεν έδωσε επανάληψη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί (vid)

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

«Κοιμήθηκε» ο Καραντώνης στο VAR: Δεν έδωσε επανάληψη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί (vid)

«Κοιμήθηκε» ο Καραντώνης στο VAR: Δεν έδωσε επανάληψη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί (vid)
Στο πέναλτι του Ελ Αραμπί ο Καραντώνης στο VAR δεν… είδε αυτό που φάνηκε στο ζωντανό! Ο Κουέστα απόκρουσε αλλά είχε και τα δύο πόδια του εκτός γραμμής.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είναι να απορεί κανείς με τον Καραντώνη στο VAR στο Καραϊσκάκη. Αυτό που είδαν όλοι στο ζωντανό δεν μπόρεσε να το… δει ο Καραντώνης στο VAR και να δώσει ως όφειλε επανάληψη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Γκάρι Ροντρίγκες αλλά είδε τον Κουέστα να πέφτει στην σωστή πλευρά και να αποκρούει κρατώντας (εκείνη την στιγμή) το μηδέν στην εστία του.

Όμως φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Κουέστα δεν είχε κανένα από τα πόδια του στην γραμμή την ώρα που ο Ελ Αραμπί εκτελούσε. Για την ακρίβεια και όπως φάνηκε κατευθείαν από το πρώτο κιόλας ριπλέι ο Κουέστα είχε βγει από την γραμμή ένα μέτρο και με τα δύο πόδια κάτι που ως γνωστόν δεν επιτρέπεται και επιφέρει την επανάληψη του πέναλτι.

Χαρακτηριστικό της, τουλάχιστον, ανικανότητας του Καραντώνη στο VAR το γεγονός ότι δουλειά του εκάστοτε υπεύθυνου στο VAR σε εκτελέσεις πέναλτι είναι να τσεκάρουν ακριβώς τον τερματοφύλακα και αν πατούσε ή όχι γραμμή. Και όμως ο Καραντώνης κατάφερε να μην… δει αυτή την παράβαση με αποτέλεσμα να μην δοθεί επανάληψη στο πέναλτι όπως έπρεπε να γίνει.

Δείτε ΕΔΩ τη φάση


 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate