Ολυμπιακός: Ροτέισον ο Μαρτίνς στη ρεβάνς με Παναιτωλικό

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Ροτέισον ο Μαρτίνς στη ρεβάνς με Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Ροτέισον ο Μαρτίνς στη ρεβάνς με Παναιτωλικό
Όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να κάνει ροτέισον στον επαναληπτικό προημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μπορεί ο Ολυμπιακός να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως προσανατολίζεται σε ροτέισον στην αυριανή ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» (18:00). 
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει σε έναν βαθμό την ενδεκάδα του δίνοντας ανάσες σε παίκτες που έχουν μεγάλη καταπόνηση, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που περιλαμβάνει το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και το ματς στο Βόλο, με τα δύο δυνατά παιχνίδια του Europa League με την Αταλάντα να παρεμβάλλονται. 
 
Ασφαλώς ο Ολυμπιακός δεν αδιαφορεί για το Κύπελλο, αλλά είναι σαφές πως πρόκειται για τον τρίτο σε σημασία τίτλο και ο Μαρτίνς θεωρεί πως το ρόστερ του διαθέτει επαρκείς λύσεις για να τα βγάλει πέρα και χωρίς κάποιους από τους μονίμους «βασικούς» του.

Δοκιμές δεν έχουν γίνει, αλλά την Τετάρτη πέραν του τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες και του Παπέ Αμπού Σισέ που δεν έχει επιστρέψει ακόμη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (ίσως επιστρέψει αύριο), ίσως πάρουν ανάσες παίκτες όπως οι Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλος. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate