Εισαγγελική έρευνα για τις απειλές οπαδών στο ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Εισαγγελική έρευνα για τις απειλές οπαδών στο ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’

Εισαγγελική έρευνα για τις απειλές οπαδών στο ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’
Οι απειλές, που αποτέλεσαν την αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση, συνδέονταν με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη και διατυπώθηκαν από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε εισαγγελέας για τις απειλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’, από οπαδούς του Δικεφάλου του βορρά, στο γήπεδο της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι απειλές, που αποτέλεσαν την αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση, συνδέονταν με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη και διατυπώθηκαν από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτες μέλη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο εισαγγελέας ζητά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, να διερευνηθεί το συνδεόμενο με τον Αθλητικό Νόμο αδίκημα της απειλής κατά προσώπων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η αστυνομία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate