Ολυμπιακός: Η έκρηξη στη χαμένη ευκαιρία του Ονιεκούρου, οι γροθιές του Μανωλά και το «όριο ο ουρανός» του Μαρτίνς (vid)

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Η έκρηξη στη χαμένη ευκαιρία του Ονιεκούρου, οι γροθιές του Μανωλά και το «όριο ο ουρανός» του Μαρτίνς (vid)

Ολυμπιακός: Η έκρηξη στη χαμένη ευκαιρία του Ονιεκούρου, οι γροθιές του Μανωλά και το «όριο ο ουρανός» του Μαρτίνς (vid)
Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ, σε ένα ντέρμπι που δημιούργησε πολύ έντονες εικόνες, με πρωταγωνιστές Ονιεκούρου, Εμβιλά, Μανωλά και Μαρτίνς.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του το βράδυ της Κυριακής. Νίκησε την ΑΕΚ. Διατήρησε τη διαφορά του στο +9 από τον ΠΑΟΚ. Και συνεχίζει να προπορεύεται στο πρωτάθλημα, οδεύοντας ολοταχώς για τον 47ο τίτλο του. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με δραματική εξέλιξη, τα συναισθήματα και οι εκφράσεις των πρωταγωνιστών προσέφεραν μοναδικές στιγμές.

Αυτές αποτυπώθηκαν με τρόπο εντυπωσιακό και ρεαλιστικό στην παρακάμερα της αναμέτρησης που δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Από την οποία «αποκαλύπτονται» μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Ιστορίες που γεννιούνται μέσα από έναν αγώνα και αποτυπώνουν όλη την αγωνία, την ένταση, την ικανοποίηση, αλλά και την απογοήτευση που προσφέρει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και ειδικά ένα τέτοιο ντέρμπι.

Ο Χένρι Ονιεκούρου ήταν ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που προκάλεσε… έκρηξη συναισθημάτων. Η χαμένη ευκαιρία του να κάνει το 2-0 και να καθαρίσει το παιχνίδι, μετά την πάρε-βάλε ασίστ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έφερε απογοήτευση στον πάγκο, με τον σχεδόν πάντα ψύχραιμο Κριστιάν Καρεμπέ, να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει.Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον Κώστα Μανωλά να πανηγυρίζει έξαλλα, τραγουδώντας φωναχτά τον ύμνο του Ολυμπιακού και πανηγυρίζοντας με σφιχτές γροθιές, πριν δώσει τη φανέλα του στον κόσμο που βρισκόταν στη Θύρα 7.

Σε πανηγυρική διάθεση και ο προπονητής των πρωταθλητών. Ο Ολυμπιακός νίκησε και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ανακούφισή του. Μάλιστα, μπήκε στα αποδυτήρια και αφού μοίρασε συγχαρητήρια, είπε και μια ατάκα που δείχνει ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα του. «Μπράβο παιδιά, μπράβο σας. Όριο είναι ο ουρανός. Πάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι πανηγυρίζουν, έχοντας στο επίκεντρο της προσοχής τον σκόρερ του ντέρμπι, Γιαν Εμβιλά, στην ΑΕΚ το κλίμα ήταν βαρύ. Οι Κιτρινόμαυροι είχαν πιστέψει ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά τα σχέδιά τους χάλασαν. Και το σοκ ήταν εμφανές σε όλες τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις των προσώπων της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate