Απόλλων - Ολυμπιακός: «Το μόνο θετικό είναι...»

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Απόλλων - Ολυμπιακός: «Το μόνο θετικό είναι...»

Απόλλων - Ολυμπιακός: «Το μόνο θετικό είναι...»

Ο Γιάν Εμβιλά σχολίασε την ισοπαλία του Ολυμπιακού 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και υπογράμμισε ότι είναι ένα μάθημα το αποτέλεσμα αυτό για τη συνέχεια. Αναλυτικά τόνισε...

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: “Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογίες τις απουσίες, γιατί και ο αντίπαλος είχε πολλές απουσίες. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν.

Αφήναμε τα πράγματα να συμβαίνουν και αντιδρούσαμε σε αυτά, δεν δημιουργούσαμε εμείς τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Αφήναμε το χρόνο να περνά χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και ένταση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί αμύνθηκε πολύ καλά”.

Για το μάθημα που πήρε ο Ολυμπιακός από την αναμέτρηση: “Υπάρχει μόνο ένα θετικό. Το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, για μένα, το τεχνικό τιμ και τους πάντες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Για τον κορονοϊό: “Η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλη την κοινωνία, φυσικά τον Ολυμπιακό και πάλι τους φιλάθλους. Είναι λογικό να μη μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν πίεσε αρκετά για να φτάσει στο στόχο του και ο αντίπαλος άντεξε αυτή την πίεση”.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate