Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς με Παναιτωλικό

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς με Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς με Παναιτωλικό
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού-προγραμματισμένου ματς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα των πρωταθλητών.

«Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται κανονικά, χωρίς να ξέρουμε αν θα έρθει ο Παναιτωλικός. Φαντάζομαι αν δεν αλλάξουν όλα τα δεδομένα που ξέρουμε, επειδή η εικόνα θα είναι καλύτερη στην Αθήνα, θα γίνει λογικά το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
«Χθες έγινε προπόνηση και συμμετείχε ο Φορτούνης. Στα τέλη Φεβρουαρίου θα είναι στην αποστολή και θα διεκδικεί φανέλα βασικού», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα: «Θα πάει με μικρούς και κάποιους βασικούς. Υπάρχει και το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι ξεκούραστος. Ο ΠΑΟΚ θα είχε έναν τελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Πάρε την ενδεκάδα του Αγρινίου, βγάλε κανέναν βασικό και έτσι θα έχουμε την ενδεκάδα».

Ακούστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate