Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Β' ομάδας που μπορούν να πάρουν ευκαιρίες και να δώσουν λύσεις

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Β' ομάδας που μπορούν να πάρουν ευκαιρίες και να δώσουν λύσεις

Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Β' ομάδας που μπορούν να πάρουν ευκαιρίες και να δώσουν λύσεις
Με τον covid-19 να ταλαιπωρεί ξανά για τα καλά τον Ολυμπιακό έχει την αξία του να δούμε ποια παιδιά έχει ξεχωρίσει από τη Β' ομάδα ο Μαρτίνς.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πορτογάλος τεχνικός και φέτος έχει την εποπτεία και των τμημάτων υποδομής αλλά και του Ολυμπιακού Β'. Και από τη συγκεκριμένη... δεξαμενή το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να αντλεί παίκτες και φυσικά με αφορμή τα νέα προβλήματα με τα κρούσματα covid-19 που οδήγησαν σε ορισμένες απουσίες με Απόλλωνα Σμύρνης και μετά αφού αυξήθηκαν στη ματαίωση του αγώνα με τον Αστέρα και ενώ τίθεται σε κίνδυνο και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή τη φάση προφανώς και το Νο1 πρόβλημα των Πειραιωτών είναι τα κρούσματα covid-19 που αυξήθηκαν, ωστόσο η αξιοποίηση παικτών από τον Ολυμπιακό Β' είναι μία ακόμα αγωνιστική παράμετρος.

Εάν έπρεπε να ιεραρχήσουμε τα παιδιά που έχει ξεχωρίσει από τη Β' ομάδα ο Μαρτίνς θα εστιάζαμε περισσότερο στους εξής: Τζολάκη για το τέρμα, Μπαγκαλιάνη και Κίτσο για την άμυνα, Σουρλή για το κέντρο και Αλγκασίμ Μπα για την επίθεση. Ο Σουρλής μάλιστα μπήκε και ως αλλαγή στο 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

  

Από πλευράς συμμετοχών στην α' ομάδα ο Χανιώτης γκολκίπερ, Κώστας Τζολάκης, φέτος είχε 4 ματς με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ο αρ. μπακ Απόστολος Αποστολόπουλος από τη Β' ομάδα επίσης είχε 1 ματς Κυπέλλου. Ο χαφ Βασίλης Σουρλής έχει από την πλευρά του 7 συμμετοχές με την α' ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Αλγκασίμ Μπα 2 ματς στην Ελλάδα με τους μεγάλους.

Από τους παίκτες που είχε πάρει στην αποστολή με τον Απόλλωνα Σμύρνης από τον Ολυμπιακό Β' Νεμάνια Νίκολιτς είναι 20 ετών και παίζει κυρίως ως δεξιός μπακ. Ο Τζολάκης είναι φυσικά ο νεαρός γκολκίπερ που έχει παίξει και στην πρώτη ομάδα και ο Μπαγκαλιάνης είναι ο βασικός στόπερ του Ολυμπιακού Β'. Ο Κίτσος είναι επίσης στα βασικά στελέχη της Β' ομάδας των Πειραιωτών. Αν και εξτρέμ, ο Μαρτίνς τον υπολογίζει για αριστερό μπακ.

Ο Μαυρουδής είναι κυρίως χαφ και επίσης παίκτης που προέρχεται από τις Ακαδημίες και τώρα τη Β' ομάδα (έπαιζε πριν τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό), ενώ ο Αλγκασίμ Μπα - που έχει προλάβει να παίξει στην α' ομάδα - είναι μεσοεπιθετικός. Μπορεί να παίξει ακραίος, κρυφός κυνηγός ή και φορ. Μία ακόμα επιλογή για το κέντρο θα μπορούσε να είναι και ο Ξενιτίδης, αρχηγός του Ολυμπιακού Β', ωστόσο δεν έχει μπει ακόμα στα πλάνα του Ίβηρα κόουτς (σε αποστολή δηλαδή).

Άρα συνοψίζοντας το γκρουπ παικτών από τη Β' ομάδα του Ολυμπιακού που είτε τσεκάρει ο Μαρτίνς είτε θα πάρει ευκαιρίες για να δώσει λύσεις στο προσεχές διάστημα έχει ως εξής:

Τέρμα: Τζολάκης

Άμυνα

Στόπερ: Μπαγκαλιάνης

Δεξιός μπακ: Νίκολιτς

Αριστερός μπακ: Κίτσος (υπάρχει και ο Αποστολόπουλος)

Μεσαία γραμμή

Εξάρι: Μαυρουδής

Οκταροδεκάρι: Σουρλής (υπάρχει και ο Ξενιτίδης που είναι κυρίως οκτάρι)

Επίθεση

Μεσοεπιθετικοί (που να παίζουν σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης): κυρίως ο Αλγκασίμ Μπα

@Photo credits: INTIME
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate