Ολυμπιακός: Ο Ζαγαρίτης και το ενδεχόμενο απόκτησης δύο αριστερών μπακ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Ο Ζαγαρίτης και το ενδεχόμενο απόκτησης δύο αριστερών μπακ

Ολυμπιακός: Ο Ζαγαρίτης και το ενδεχόμενο απόκτησης δύο αριστερών μπακ
Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει σύντομα τη μεταγραφή αριστερού μπακ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έχουμε μπει στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου και στον Ολυμπιακό έχουν πάντα σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Το όνομα του Βασίλη Ζαγαρίτη έχει ακουστεί περισσότερα από κάθε άλλο και ο Έλληνας αμυντικός της Πάρμα φέρεται να είναι αρκετά κοντά στους Πειραιώτες, οι οποίοι ωστόσο φέρονται να... τρενάρουν την υπόθεση επειδή έχουν στα υπόψιν και τον Άλεξ Μπανγκουρά.

Ο τελευταίος αγωνίζεται στην Καμπούρ και είναι βασικό στέλεχος της ολλανδικής ομάδας, η οποία δεν καίγεται να τον αποχωριστεί - σε αντίθεση με τον ίδιο που θα ήθελε να κάτι καινούργιο.

Σύμφωνα με το Φως πάντως, οι πρωταθλητές εξετάζουν μία ακόμη περίπτωση μπακ από το εξωτερικό, ενώ αναφορά γίνεται και στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Ζαγαρίτης και να παραμείνει ως δανεικός στην Ιταλία, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Μπανγκουρά ή η δεύτερη επιλογή της λίστας.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate