Έρχονται για Ολυμπιακό Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Έρχονται για Ολυμπιακό Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά!

Έρχονται για Ολυμπιακό Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά!
Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά πρέπει να θεωρούνται ήδη παίκτες του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. 
 
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ολυμπιακό. Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «ερυθρόλευκοι» φέρνουν στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν και τυπικά τις μεταγραφές των Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά. Αμφότεροι αναμένονται την Πέμπτη στις 18:00 στην Αθήνα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Λίγα λεπτά πριν τη μετάδοση της είδησης στον «αέρα», δημοσίευμα της Sun ανέφερε πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετακομίζει στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό από τη Νότιγχαμ (ομάδα επίσης της ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη). Ο 24χρονος άσος ξεχώρισε στην πρώτη του σεζόν με 4 γκολ και 8 ασίστ σε 40 εμφανίσεις, αλλά έκτοτε έχασε τη θέση του και την περασμένη περίοδο πήγε δανεικός στην Αλμερία. Την τρέχουσα περίοδο ο Καρβάλιο, τον οποίο η Νότιγχαμ αγόρασε για 15 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα το 2018 (!), έχει αγωνιστεί σε μόλις 7 ματς και συνολικά 237 λεπτά, ενώ συμμετείχε και σε ένα ματς του Λιγκ Καπ πετυχαίνοντας δύο γκολ. 
 
Δειτε τον εν δράση:
 
Όσον αφορά στον Ντιμπί Κεϊτά, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την αγορά του 18χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού από τη Ρεάλ. Ο νεαρός άσος, που έχει γεννηθεί στο Τολέδο της Ισπανίας αλλά έχει καταγωγή από το Μάλι, είχε ενταχθεί από την Ράγιο Βαγεκάνο στη «βασίλισσα» το 2016 και έκτοτε αγωνίζεται στα τμήματα υποδομών της ομάδας (U17, U18 και U19). Ο παίκτης προορίζεται σε πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό Β', που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ολυμπιακός: Παίρνει Καρβάλιο και Ντιμί Κεϊτά!
 Δείτε τον παρακάτω εν δράση:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate