Φήμες για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς - "Ηγέτης στην Αγγλία - Ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Φήμες για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς - "Ηγέτης στην Αγγλία - Ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Φήμες για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς - "Ηγέτης στην Αγγλία - Ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό, αλλά..."
"Βουίζει η πιάτσα" για τον Σέρβο άσο μετά το... κράξιμο στην Πάλας! Τα σενάρια που κυκλοφορούν εδώ και μέρες για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πειραιά, οι σχέσεις αγάπης με την ομάδα, οι "φωνές" των Άγγλων οπαδών και οι πιθανότητες να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα τώρα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Θέμα φαίνεται ότι έχει προκύψει με τον Σέρβο χαφ σε μερίδα οπαδών τής Κρίσταλ Πάλας τις τελευταίες ημέρες, μετά από το λάθος που έκανε στο παιχνίδι εναντίον της Γουέστ Χαμ, στο λονδρέζικο ντέρμπι της Πρωτοχρονιάς.

Ένα λάθος που δεν ταιριάζει με την εμπειρία τού Μιλιβόγεβιτς και, σε κάθε περίπτωση, στοίχισε στην ομάδα του. Ήδη σε κάποια φόρουμ οπαδών τής Κρίσταλ Πάλας υπάρχουν αρνητικά σχόλια για τον αρχηγό τής ομάδας και ένα κλίμα (όσο κι αν φαίνεται παράξενο) που αφορά ακόμα και το μέλλον του - Εδώ ας μην ξεχνάμε και την ηλικία του, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει 32 ετών.

Υπάρχουν, μάλιστα, αρθρογραφίες σε ελληνικά Μέσα που, έστω και διακριτικά, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο εντάσσουν και τον Ολυμπιακό, ως μια προοπτική που θα μπορούσε να υπάρξει για την καριέρα του παίκτη, αν τελικά αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ρίζο, δημοσιογράφο που ασχολείται καθημερινά με το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για την καριέρα τού Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας.

"Τον υπολογίζουν πολύ - Κυρίαρχος ρόλος στην Κρίσταλ Πάλας - Για χρόνια σε υψηλό επίπεδο"

"Φέτος, αγωνιστικά, ήταν απών για κάποιο διάστημα λόγω τιμωρίας και τραυματισμού, αλλά είναι αρχηγός και τον υπολογίζουν πολύ. Δεν νομίζω, πάντως, ότι τίθεται θέμα για να φύγει από την ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν από τα πρώτα βιολιά, αλλά με τον Βιεϊρά (που στηρίζεται κυρίως σε νεότερους) δεν ξέρω αν θα αλλάξει ο ρόλος του ή όχι. Αλλά σαν αρχηγός σίγουρα θα έχει κυρίαρχο ρόλο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Αν φύγει από την Κρίσταλ Πάλας θεωρείς ότι ο δρόμος του μπορεί να τον φέρει στην Ελλάδα;

"Δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει επιστροφή στην Ελλάδα, έχει χρόνια ακόμα για να παίξει καλά και φυσικά μπορεί να παίξει σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Δηλαδή στο εξωτερικό".

"Βασικός στον Ολυμπιακό - Πάθος, δύναμη και γκολ - Καλύτερα να παίξει με Καμαρά"

Από αυτά που λες συμπεραίνω ότι αν τυχόν επέστρεφε στο Λιμάνι, δεδομένα θα είχε φανέλα βασικού

"Προφανώς και θα έπαιζε βασικός, θα τον άλλαζε επίπεδο. Βελτιώθηκε πολύ από τότε που ήταν στην Ελλάδα, αν και ξεχωρίζει κυρίως για όσα είχαμε δει και στον Ολυμπιακό. Δηλαδή για το πάθος, τη δύναμη, τα καλά μαρκαρίσματα. Είναι πολύ καλός κόφτης και έχει ο,τι χρειάζεται ένας σύγχρονος μέσος, συν τα γκολ που πετυχαίνει". 

Με βάση τα χαφ που έχει ο Ολυμπιακός, Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά, με ποιον θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα αν επέστρεφε στην Ελλάδα.

"Ίσως με τον Καμαρά να ήταν καλύτερα να παίξει. Αλλά δεν γυρίζει, δεν το βλέπω, τουλάχιστον για τώρα".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate