Ελληνική ομάδα θέλει τον αριστερό μπακ της Μπόκα Τζούνιορς (Vids)

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ελληνική ομάδα θέλει τον αριστερό μπακ της Μπόκα Τζούνιορς (Vids)

Ελληνική ομάδα θέλει τον αριστερό μπακ της Μπόκα Τζούνιορς (Vids)
Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την Ελλάδα για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Μπόκα, Φρανκ Φάμπρα
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Φρανκ Φάμπρα που αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς είναι ένα όνομα που έρχεται στο προσκήνιο για τις ελληνικές ομάδες. Ο αριστερός μπακ που αγωνίζεται στο αργεντίνικο πρωτάθλημα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από τη Superleague, με τα σενάρια στη Λατινική Αμερική να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Κολομβιανός αμυντικός της Μπόκα σύμφωνα με το «antena2.com», αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα και φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από την Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να τονίζεται ποιος σύλλογος θέλει να τον κάνει δικό του. Ο 30χρονος μπακ απασχολεί αρκετές ομάδες από την Ευρώπη και έχει αποφασίσει να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παρόλα αυτά ξεκαθαρίζεται από τους Αργεντινούς πως δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη πρόταση στην Μπόκα.

Τα δεδομένα στην υπόθεση πάντως είναι συγκεκριμένα, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μπακ στην Αργεντινή, ο οποίος στη Superleague θα μπορούσε να έρθει μόνο για κάποια ομάδα από το Big-5. Αυτό σημαίνει εν πολλοίς πως οι ομάδες που είναι πιθανό να είναι στο «κόλπο» για την απόκτηση του είναι τρεις. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αφού αυτοί είναι που κοιτάζουν στην αγορά για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει άκρη με τον Χουάνκαρ και ο Ισπανός είναι φευγάτος, κάτι που αναγκάζει τους πράσινους να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να ψάχνουν για αντικαταστάτη του. Πρόσφατα μάλιστα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε επαφή με την Μπόκα για τον Παβόν, παρότι διέψευσε το τριφύλλι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να συζητήσουν και για τον Φάμπρα, ειδικά από τη στιγμή που είναι κοντά στο να φύγει από τον σύλλογο.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό ωστόσο και ο Ολυμπιακός είναι ενεργός για αριστερό μπακ. Οι Πειραιώτες έχουν μόνο τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά και παρότι έχει πει ο Πέδρο Μαρτίνς ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό Κίτσο και να τον αναδείξει ο Ολυμπιακός κοιτάζει στη μεταγραφική αγορά. Πάντως, ακόμη κι αν κινηθούν για μπακ τελικά οι πρωταθλητές Ελλάδος, λογικά θα το κάνουν για παίκτη νεότερο και κυρίως… Ευρωπαίο, καθώς ο Φάμπρα δεν έχει συμβόλαιο και είναι ήδη 30 ετών.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έχει άκρες στην Αργεντινή λόγω του Ζοσέ Μπότο, επίσης αναζητά αριστερό μπακ, καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Σίντκλεϊ. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεν ικανότητες, αλλά που δεν τον λες και τέρας σταθερότητας. Και εφόσον το πλάνο του νέου τεχνικού διευθυντή και του συλλόγου είναι για πιο νέους παίκτες και σε αυτή την περίπτωση ο Δικέφαλος του βορρά δεν φαίνεται να «καίγεται» για τον Φάμπρα.

Όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο πως θέλει να παίξει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο 30χρονος μπακ ξεκίνησε από την πατρίδα του και την Ενβιγκάδο, προτού πάει στην Ντεπορτίβο Κάλι και εν συνεχεία στην Ιντεπετιέντε Μεντεγίν. Τον χειμώνα του 2016 μεταγράφηκε όμως στην Μπόκα Τζούνιορς στην οποία είναι μέχρι σήμερα και μετράει 136 ματς με 10 και 18 ασίστ. Ο Φάμπρα είναι ένας επιθετικός φουλ μπακ με ικανότητα στο ένας με έναν αλλά και στη δημιουργία. Έχει ύψος 1,74 και είναι διεθνής με την εθνική Κολομβίας έχοντας 23 συμμετοχές και 1 γκολ.

Με την Μπόκα έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, ενώ είναι και πρωταθλητής Κολομβίας. Φέτος ήταν αναντικατάστατος στην αργεντίνικη ομάδα έχοντας συνολικά 36 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε τον παρακάτω εν δράση:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate