Μαρτίνς: Σωκράτη; Αλλόν βλέπει για δίδυμο με Μανωλά!

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Μαρτίνς: Σωκράτη; Αλλόν βλέπει για δίδυμο με Μανωλά!

Μαρτίνς: Σωκράτη; Αλλόν βλέπει για δίδυμο με Μανωλά!

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον γεμάτος στο κέντρο της άμυνάς του με αρκετές ποιοτικές λύσεις. Και πολλοί απορούν ποιοι θα είναι οι βασικοί για τον Μαρτίνς, ειδικά μετά την απόκτηση του Μανωλά, ο οποίος προφανώς ήρθε για να παίζει στην αρχική 11άδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σήμερα θα σας δώσω την απάντηση. Καταρχήν, αναμένονται δύο αποχωρήσεις. Η μία είναι του Σεμέδο. Όπως και να έχει, ο Πορτογάλος θα φύγει από τον Ολυμπιακό, ψάχνουν τη φόρμουλα (πώληση ή δανεισμός με οψιόν) και ο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει.

Η δεύτερη αναμένεται να είναι ο Σισέ. Κάνει σούπερ σεζόν και έφτασε επιτέλους η στιγμή να την εξαργυρώσει. Ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον... σουτάρει, η μεταγραφή πάντα δεν προχωρούσε, αλλά μάλλον έφτασε η ώρα. Πρόβλεψη ότι ο Σισέ θα πάει σε ομάδα της Γαλλίας.

Η εξίσωση, λοιπόν, έχει αρχίσει να λύνεται. Και οι περισσότεροι θα ποντάρουν ότι ο Σωκράτης είναι το φαβορί να παίξει δίπλα στον Μανωλά. Οι δυο τους, άλλωστε, γνωρίζονται πολύ καλά, αφού έχουν αγωνιστεί μαζί ουκ ολίγες φορές στην Εθνική ομάδα.

Αμ δε! Η μεγάλη «καψούρα» του Μαρτίνς είναι ο... Μπα! Τον θεωρεί top class αμυντικό, καλύτερο του Σισέ, που δεν έχει δείξει ακόμη τα προσόντα του και που, όταν το κάνει, θα πάρει μεταγραφή σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτός είναι λοιπόν, στα μάτια του Μαρτίνς, ο ιδανικός παρτενέρ του Μανωλά κι αυτό είναι το δίδυμο που θέλει να δουλέψει από τώρα και για τη νέα σεζόν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate