Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ήδη τους πρώτους πιθανούς αντιπάλους του για το Champions League 2022-23!

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ήδη τους πρώτους πιθανούς αντιπάλους του για το Champions League 2022-23!

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ήδη τους πρώτους πιθανούς αντιπάλους του για το Champions League 2022-23!

Αν και είναι πρόωρη οποιαδήποτε συζήτηση για τη σεζόν 2022-23, πάρτε μία πρώτη γεύση από το τι θα περιμένει τον Ολυμπιακό στον α’ προκριματικό γύρο του επόμενου Champions League (5-6 Ιουλίου 2022). 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το πρωτάθλημα ακόμα δεν το έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Από την άλλη βέβαια, το +11 τού δίνει ένα σαφέστατο προβάδισμα απέναντι σε μία ΑΕΚ και έναν ΠΑΟΚ (+13) που δεν δείχνουν ικανοί να τον ρίξουν από την κορυφή.
Η έως τώρα εικόνα των δύο «Δικεφάλων» δεν παραπέμπει σε εικόνα ομάδων που μπορούν να πάνε... τρένο και να εκμεταλλευτούν κάποια στραβοπατήματα του Ολυμπιακού.

Από την άλλη βεβαίως, οι Πειραιώτες δεν πρέπει να εφησυχάσουν και για αυτό το λόγο πάντοτε ο Πέδρο Μαρτίνς θα κρατάει χαμηλούς τόνους.

Σε δύο μήνες οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την μεγάλη ευρωπαϊκή τους «μάχη» με την Αταλάντα.

Ωστόσο, το περίεργο της ιστορίας είναι ότι ήδη έχουν βγει και οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους για την... επόμενη σεζόν!

Ναι, καλά διαβάσατε... Ο Ολυμπιακός εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα (πράγμα που είναι εξαιρετικά πιθανό), γνωρίζει από τα Χριστούγεννα τους πρώτους του πιθανούς αντιπάλους στον α’ προκριματικό γύρο του Champions League που είναι προγραμματισμένος για τις 5-6 Ιουλίου 2022!

O Ολυμπιακός θα βρίσκεται φυσικά στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση. Συνολικά στον α’ προκριματικό θα μπουν 34 ομάδες, με τις 17 να είναι στους ισχυρούς και τις υπόλοιπες 17 στους ανίσχυρους.

Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι λοιπόν είναι οι Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία), Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Ντιναμό Μπατούμι (Γεωργία), Σαχτιόρ Σαλιγκόρσκ (Λευκορωσία), Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία), Τομπόλ (Καζακστάν), Κλάσκιβαρ (Νησιά Φερόε), RFS (Λετονία) και πιθανότατα η Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) που η παρουσία της στους ισχυρούς ή τους ανίσχυρους θα εξαρτηθεί ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει τους τίτλους στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Οι προαναφερόμενες ομάδες έχουν ήδη κατακτήσει τα πρωταθλήματα στις χώρες τους, καθώς οι Λίγκες τους λόγω καιρικών συνθηκών ξεκινούν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και ολοκληρώνονται το αργότερο έως τον Νοέμβριο. Και κατά συνέπεια, είναι σίγουρα πιθανοί αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Επίσης, πρωταθλήτριες έχουν αναδειχθεί ήδη οι Μάλμε (Σουηδία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) και Ελσίνκι (Φινλανδία), αλλά προς το παρόν βάσει της ειδικής βαθμολογίας τους στην UEFA θα είναι στους «ισχυρούς».

Σίγουρα είναι νωρίς να γίνει μία τέτοια κουβέντα, αλλά δεν είναι κακό να πάρετε μία πρώτη γεύση από το τι θα περιμένει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ευρωπαϊκό «σκόπελο» στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν βγει και επισήμως οι πρώτοι αντίπαλοι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate