Ολυμπιακός: Οι 10+1 επιλογές του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με τον ΟΦΗ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Οι 10+1 επιλογές του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με τον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Οι 10+1 επιλογές του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με τον ΟΦΗ

Δεν θα επιφυλάξει εκπλήξεις ο Πέδρο Μαρτίνς στον Νίκο Νιόπλια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4/12, 19.30). Οι θεωρητικά δέκα σίγουροι και ο Ρόνι Λόπες που είναι το φαβορί έναντι του Ονιεκούρου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αλλάζει τακτική... Ούτε στο κομμάτι της προπόνησης που εξακολουθεί να μην «δείχνει» πολλά πράγματα στους ποδοσφαιριστές του ως προς τις επιλογές που θα κάνει για την ενδεκάδα των αγώνων που ακολουθούν, ούτε ως προς την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (4/12, 19.30).
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα ξαφνιάσει με τις επιλογές του τον Νίκο Νιόπλια. Άλλωστε, είναι... μετρημένα κουκιά οι παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί στην αναμέτρηση του Ηρακλείου.

Ουσιαστικά «παίζεται» μία θέση ανάμεσα σε Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ίσως να δίνει τη δική του μάχη και ο Μπουχαλάκης να μπει αντί του Μαντί Καμαρά, αλλά ο Αφρικανός είναι το μεγάλο φαβορί.

Στη μονομαχία, όμως, ανάμεσα σε Ρόνι και Ονιεκούρου, ο πρώτος φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο, καθώς δίχως να έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, δείχνει προς το παρόν να έχει αποκτήσει... κεφάλι σε σχέση με τον Νιγηριανό.

Ο Μαρτίνς δεν έχει ανακοινώσει την ενδεκάδα στους παίκτες του. Θα το κάνει λίγη ώρα προτού μπουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πούλμαν και μεταφερθούν από το ξενοδοχείο στο «Γεντί Κουλέ».

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις δείχνουν να είναι «κλειδωμένες». Οι Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (Μπουχαλάκης), Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες (Ονιεκούρου) και Ελ Αραμπί αναμένεται να βρεθούν στις αρχικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate