Ο Ραντζέλοβιτς που έχει «τρελάνει» τη Λεγανές, ο Σιόβας και η οψιόν

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ραντζέλοβιτς που έχει «τρελάνει» τη Λεγανές, ο Σιόβας και η οψιόν

Ο Ραντζέλοβιτς που έχει «τρελάνει» τη Λεγανές, ο Σιόβας και η οψιόν

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη Λεγανές κάνοντας μία πολύ καλή σεζόν, ενώ ήδη τον παρομοιάζουν με τον Δημήτρη Σιόβα.

Στη Λεγανές με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό συνεχίζει την καριέρα του ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ είχε κάνει μία κακή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ και στη φετινή δεν μπόρεσε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να τον κρατήσει. Και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Πορτογάλος προπονητής.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο 51χρονος κόουτς θεωρεί ότι ο Ραντζέλοβιτς είναι παίκτης με τρομερά στοιχεία. Έχει ταχύτητα, έχει το γκολ και έχει βελτιωθεί αρκετά και στο τακτικό κομμάτι. Εκείνο που έπρεπε να αλλάξει ο Σέρβος ήταν να συγκεντρωθεί στη δουλειά του κάτι που το είχε χάσει τον τελευταίο χρόνο.

Έτσι αποφασίστηκε να πάει στη Λεγανές με τη μορφή του δανεισμού και ήδη στην Ισπανία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Τέσσερα γκολ και μία ασίστ έχει με τη φανέλα της και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει. Μάλιστα τα αφιερώματα που γίνονται συγκρίνουν τον Σέρβο εξτρέμ με τον Δημήτρη Σιόβα.

Οι Ισπανοί θεωρούν ότι ο Ραντζέλοβιτς κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο πιο γρήγορα και από τον Σιόβα, ο οποίος επίσης είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακός στη Λεγανές. Η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, η οποία είναι ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή η φημολογία θέλει τη Λεγανές να σκέφτεται σοβαρά να την ενεργοποιήσει και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή στο φινάλε της σεζόν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate