Το μήνυμα εστάλη σε όλους, από τον καθ’ ύλην αρμόδιο…

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Το μήνυμα εστάλη σε όλους, από τον καθ’ ύλην αρμόδιο…

Το μήνυμα εστάλη σε όλους, από τον καθ’ ύλην αρμόδιο…
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διανυκτέρευσε στο Βέλγιο, γύρισε στην Ελλάδα με την αποστολή του Ολυμπιακού, συζήτησε με τον Μαρτίνς και με την παρουσία του (και όχι μόνο) έδωσε σε όλους να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν για να μην υπάρξει ποτέ ξανά τέτοια εμφάνιση.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το κλίμα στον Ολυμπιακό την επομένη της ήττας από την Αντβερπ ήταν ηλεκτρικό. Οχι άδικα. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν στο Βέλγιο. Η ήττα δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο τρόπος, η νοοτροπία, η υπεροψία, ήταν. Και αυτά είναι στοιχεία που ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να εμφανίζει. Πάντα και οπουδήποτε. Πόσο μάλλον σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο οποίο κρίνονται περισσότερα από μια απλή νίκη. Σε ένα παιχνίδι που κρίνεται πρόκριση, κρίνονται χρήματα, κρίνεται το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά και η αξία των ίδιων των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε αυτά τα ματς.

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρέθηκε ξανά δίπλα στην ομάδα του στην Αμβέρσα, αποφάσισε να μην επιστρέψει μόνος του στην Ελλάδα. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού διανυκτέρευσε στη βελγική πόλη, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Ερυθρόλευκων. Και είχε την ευκαιρία να στείλει σε όλους το μήνυμά του.

Ενα μήνυμα χωρίς σκιές. «Αυτή δεν είναι εικόνα που αρμόζει στον Ολυμπιακό», ήταν βασικό περιεχόμενο της θέσης του διοικητικού ηγέτη των Ερυθρόλευκων. Μια θέση όχι καινούργια, αλλά διαχρονική για τον ίδιο και τον τρόπο που έχει αποφασίσει να πορεύεται ο Ολυμπιακός επί των ημερών του. Μια κακή ημέρα στη δουλειά πάντα μπορεί να υπάρξει, αλλά ποτέ μια κακή ημέρα, με κακή νοοτροπία και χωρίς προσπάθεια.

Και αυτή η θέση μεταφέρθηκε και στον Πέδρο Μαρτίνς, στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει απόλυτα με τον Β. Μαρινάκη. Εξάλλου, είχε φροντίσει από το βράδυ της Πέμπτης να χαρακτηρίσει την εμφάνιση του γηπέδου «Μποσουίλ» ως τη χειρότερη της φετινής εμφάνισης. Ψέγοντας ευθέως τόσο κάποιες δικές του επιλογές και αποφάσεις όσο και ποδοσφαιριστές για κακή απόδοση και ντεφορμάρισμα.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός δεν έχασε τίποτε στο Βέλγιο. Ούτε καν την πρώτη θέση. Αυτή θα χανόταν ούτως. Αλλά από αυτή την πολύ κακή εικόνα, πιθανότατα θα κερδίσει κιόλας. Καθώς στο εσωτερικό της ομάδας υπήρξε αναταραχή. Οι παίκτες θορυβήθηκαν και οι ίδιοι από την απόδοση και την εικόνα τους. Και επειδή είναι σχεδόν… ντε φάκτο ότι οι Ερυθρόλευκοι αντιδρούν και εμφανίζονται αλλαγμένοι προς το καλύτερο κάθε φορά μετά από τέτοια παιχνίδια, ίσως ό,τι έγινε στο Μποσουίλ να είναι, τελικά, για καλό.

Όπως και να έχει, πάντως, η εικόνα του Ολυμπιακού πρέπει να αλλάξει ριζικά. Και άμεσα. Αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη. Καθώς εμφανίσεις τύπου Αντβερπ δεν μπορεί να επαναλαμβάνονται. Και από τη στιγμή που το μήνυμα που εστάλη από τον καθ’ ύλην αρμόδιο είναι ξεκάθαρο, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, είναι περιττή. Από όλους…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες