🔥 Φόρτωση...

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων και έδρας

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων και έδρας

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων και έδρας
🔴 Αλλαγή δεδομένων προκύπτει για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν, για την 22η αγωνιστική της Euroleague, καθώς όπως όλα δείχνουν το ματς του Ιανουαρίου δε θα διεξαχθεί στη Βιέννη, αλλά στο Βελιγράδι και την «Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα», πρώην «Χάλα Πιονίρ».
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο συγκεκριμένος αγώνας με γηπεδούχο την σερβική ομάδα είναι προγραμματισμένος για τις 14 Ιανουαρίου 2026. Ωστόσο, την ίδια περίοδο τους χώρους της «Belgrade Arena» καταλαμβάνει η διεξαγωγή του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Water Polo.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Παρτιζάν είχαν προτείνει τη μεταφορά του αγώνα στη Βιέννη, μια πρωτεύουσα που είναι κοντά στη Σερβία στην οποία υπάρχει έντονη σερβική παρουσία. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα και μετά από παρέμβαση όπως γνωστοποιήθηκε των αυστριακών αρχών που θεωρούν το παιχνίδι...επικίνδυνο λόγω πιθανότητας ύπαρξης επεισοδίων, το πλάνο αυτό δε θα προχωρήσει.

Συνεπώς, οι Σέρβοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον αρχικό σχεδιασμό και ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δοκιμαστεί απέναντι στην Παρτιζάν εντός των σερβικών συνόρων, σε μία παραδοσιακή έδρα.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate