«Μάχη για την απόκτησή του Μαντί Καμαρά!»

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

«Μάχη για την απόκτησή του Μαντί Καμαρά!»

«Μάχη για την απόκτησή του Μαντί Καμαρά!»
Επιμένουν οι Ιταλοί για την Φιορεντίνα και τον Μαντί Καμαρά, ενώ διατηρούν στο… κόλπο της απόκτησης του Αφρικανού μέσου και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, το όνομα του 24χρονου μέσου της πειραϊκής ομάδας βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των Βιόλα, αλλά και των Λιονταριών της Λισαβόνας.

Οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό χαφ και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του, είτε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είτε στην αντίστοιχη του καλοκαιριού.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται επίσης αναφορά για τα χρήματα που θα ήθελε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για να παραχωρήσει τον Μαντί Καμαρά, με τους Ιταλούς να τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον μέσο από την Γουινέα στα 12 εκατ. ευρώ, αλλά ενδεχόμενη μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα 10 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται το όνομα του Μαντί Καμαρά για την Φιορεντίνα και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ στο παρελθόν πολλές φορές ο 24χρονος χαφ των Πειραιωτών συνδέθηκε με την Νάπολι, ακόμα και με την Μίλαν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate