«Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά»

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

«Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά»

«Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά»
Τους οικονομικούς όρους με τους οποίους ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό μετέδωσε o Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ολοκληρώνοντας τη θητεία του στην Ιταλία σε Ρόμα και Νάπολι και επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό σε ηλικία 30 ετών.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που επιθυμούσε την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» από το προηγούμενο καλοκαίρι, έκανε τον στόχο του πραγματικότητα και ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντούλα, οι Πειραιώτες θα πληρώσουν άμεσα δύο εκατ. ευρώ και προβλέπεται στη συμφωνία άλλο ένα εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους. Επιπλέον, ο Κώστας Μανωλάς χάρισε στη Νάπολι τον μισθό του Δεκεμβρίου, που υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νάπολι ζήτησε από τον Μανωλά να περιμένει μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να αποχωρήσει, αλλά ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει άμεσα και να επιστρέψει στην Ελλάδα, για οικογενειακούς και συναισθηματικούς λόγους, καθώς οι αποδοχές του θα είναι λιγότερες από τις μισές που είχε στους «παρτενοπέι». 
Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του από τη Ρόμα στη Νάπολι κόστισε 36 εκατ. ευρώ
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate