Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Πραγματικά καλός δεν ήταν κανείς

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Πραγματικά καλός δεν ήταν κανείς

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Πραγματικά καλός δεν ήταν κανείς
Δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας (1-0) με τους περισσότερους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να κινούνται σε χαμηλές στροφές. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός «έφτυσε αίμα» για να νικήσει την Λαμία (1-0) καθώς στο πρώτο ημίχρονο έπεσε σε (σχεδόν) ανίκητο Σαράνοφ, ενώ στην επανάληψη δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς σε ένα παιχνίδι από το οποίο ο Ολυμπιακός κρατά μόνο τους τρεις βαθμούς:

ΤΟΜΑΣ ΒΑΤΣΛΙΚ: Όποτε χρειάστηκε ήταν συνεπής και σε ετοιμότητα για να κρατήσει τελικά ανέπαφη την εστία του για ακόμη ένα ματς.

ΚΕΝΙ ΛΑΛΑ: Καλό πρώτο μέρος από τον Γάλλο που είχε αξιοπρεπή εμφάνιση και στην επανάληψη, αλλά επιθετικά θα μπορούσε να κάνει περισσότερα από την πάσα του στον Αγκιμπού στη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Στο δεύτερο μέρος που χρειάστηκε έδωσε λύσεις κόβοντας κάποιες επικίνδυνες προσπάθειες

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και βοήθησε και μπροστά, ενώ στην επανάληψη δεν είχε την ίδια απόδοση.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Μέτριο παιχνίδι για τον Μολδαβό που είχε πάντως μονομαχίες και πέρασε μία καλή σέντρα.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Και καλά και λάθη από τον Γάλλο που στο τέλος έχανε εύκολα την μπάλα, αλλά είχε και μία σωτήρια επέμβαση στο σουτ του Τσούκαλου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Στο διάστημα της κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με την μπάλα να περνάει πολύ από τα πόδια του. Δεν απέφυγε λάθη, αλλά είχε προσφορά.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Κέρδισε το πέναλτι που δεν έγινε γκολ, ήταν μέσα στη φάση του γκολ, αλλά δεν είχε ενέργεια στην επανάληψη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Άχρωμη εμφάνιση από τον Έλληνα άσο, με συμμετοχή πάντως στη φάση του πέναλτι και μια καλή ενέργεια λίγο πριν αντικατασταθεί.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Ήταν κινητικός και με διάθεση, όμως λίγα πράγματα ήταν ολοκληρωμένα από την πλευρά του.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Σκόραρε το γκολ της νίκης, έχασε το πέναλτι καθώς ο Σαράνοφ τον «ψάρεψε», είχε συμμετοχή και σε άλλες φάσεις. Ήταν από τους καλύτερους ξανά.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε αλλαγή για να δώσει ένταση στο παιχνίδι και να πιέσει τους αντίπαλους, αλλά και πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Είχε ημιτελείς προσπάθειες με εξαίρεση μια μπαλιά προς τον Τικίνιο στις καθυστερήσεις που όντως ήταν καλή.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Καλός ο Βραζιλιάνος, με πάθος σε κάθε προσπάθειά του και με ευκαιρία για γκολ αλλά ήταν και πάλι εκεί ο Σαράνοφ.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Κινητικός και γρήγορος, έκανε καλή μπαλιά στην ευκαιρία του Τικίνιο, θα μπορούσε να είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις αλλά προτίμησε πάσα.

ΜΠΑ: Μπήκε για ένα λεπτό στο τέλος μήπως χρειαστεί σε κάποια στατική φάση να δώσει λύση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate