Νικολακόπουλος: «Συμφωνία Ολυμπιακού-Σεμέδο, προχωράει με Ελ Αραμπί»

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Συμφωνία Ολυμπιακού-Σεμέδο, προχωράει με Ελ Αραμπί»

Νικολακόπουλος: «Συμφωνία Ολυμπιακού-Σεμέδο, προχωράει με Ελ Αραμπί»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, οφείλει να στρέψει όλη την προσοχή του ο Ολυμπιακός, όπως υπογράμμισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά από μία τέτοια ήττα από την Άιντραχτ. Μία σκληρή ήττα. Έτσι όμως είναι τα παιχνίδια στην Ευρώπη με τέτοιες ομάδες. Αν δεν κάνεις γκολ τις φάσεις που έχεις, κινδυνεύεις να την πληρώσεις όπως την πλήρωσε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Ιωνικό, ο οποίος είναι η πιο ευχάριστη του φετινού πρωταθλήματος. Δεν περίμενα να έχει τέτοια εικόνα, ως νεοφώτιστη στην κατηγορία. Βλέπω μία ομάδα γρήγορη, σφιχτή πίσω και δεν δέχεται εύκολα γκολ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
«Ο Μαρτίνς, από τη μεριά του, θα πρέπει να κοιτάξει να βρει μία ισορροπία όσο το δυνατόν καλύτερη για τους παίκτες που θα βάλει στο αυριανό παιχνίδι, αφού την Πέμπτη οι περισσότεροι τα έδωσαν όλα κόνρτα στην Άιντραχτ. Περιμένει τον Μπουχαλάκη, τον οποίο έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και ο Εμβιλά δεν είναι στα καλύτερά του. Θα δει και τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος νομίζω ότι θα είναι καλά. Και θα δούμε τι άλλες αλλαγές θα κάνει. Αν θα είναι ο Τικίνιο, αν θα είναι κάποιος μπακ και θα έχουμε την επιστροφή του Σισέ. Θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Με αυτό τον πόντο διαφορά με την ΑΕΚ ή να αυξήσει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ που παίζει αύριο με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε. 
 
Σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις Σεμέδο-Ελ Αραμπί, υπογράμμισε: «Στα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, για τον Σεμέδο ανεπίσημα ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο για την επόμενη μέρα της συνεργασίας τους. Ο Σεμέδο έφυγε χθες για 2-3 μέρες, για να πάει στην Πορτογαλία, για προσωπικά του θέματα και θα επιστρέψει στις αρχές της εβδομάδας. Υπάρχει συμφωνία Ολυμπιακού-Σεμέδο για την επόμενη μέρα της συνεργασίας τους και προφανώς αναμένεται η επιστροφή του στις προπονήσεις. Επιπλέον ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, σύμφωνα πληροφορίες, με τον Ελ Αραμπί για την επέκταση της συνεργασίας τους που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να έχουν κοινή διάθεση». 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate