Πέντε βγήκαν «off». Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Πέντε βγήκαν «off». Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο!

Πέντε βγήκαν «off». Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο!

Δεν υπάρχει ματς εύκολο και αυτό διαπιστώθηκε και στο 1-0 με τον Ιωνικό. Μαζί και με το… ταμείο από το ιατρικό δελτίο. Δυστυχώς, πλούσιο.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη με τον καθένα:Διαβάστε παρακάτω...
🔴 -Ο Κούντε, είδε τον Βαλεριάνο να πέφτει πάνω του, δεν έβαλε όπως έπρεπε το πόδι του, γύρισε. Διάστρεμμα και πάει για μία εβδομάδα σίγουρα εκτός πλάνων!

-Ο Ροντρίγκες δέχθηκε και αυτός μαρκάρισμα από τον Βαλεριάνο και πάνω στη φάση, είχε σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

-Ο Μαντί Καμαρά χτύπησε στον ώμο, εκεί που είχε τραυματιστεί πριν λίγες ημέρες. Θα επανεξεταστεί, γιατί είναι ένα πολύ περίεργο σημείο.

-Ο Ρέαμπτσιουκ αποχώρησε με το πόδι «τούμπανο». Είχαμε δει όλοι μας πως ήταν μετά τον αγώνα με την Άιντραχτ και τη μη αποβολή του Μπαρκόκ. Επιβαρύνθηκε, δέχθηκε και μια κλωτσιά κατά τη διάρκεια του αγώνα και έχει πρηστεί για τα καλά.

Εννοείται πως το ιατρικό τιμ θα προχωρήσει σε επανεξέτασή τους τις επόμενες ημέρες. Πάλι καλά που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Γιατί αν ακολουθούσε ματς, αρκετοί θα ήταν εκτός πλάνων…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate