ΠΑΟΚ Β': Με Ίνγκασον η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό Β'

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΟΚ Β': Με Ίνγκασον η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό Β'

ΠΑΟΚ Β': Με Ίνγκασον η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό Β'

Ο ΠΑΟΚ Β' συμπεριέλαβε τον Ίνγκι Ίνγκασον στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μετά από αρκετά εμπόδια η Super League 2 ξεκινά με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής. Το Σάββατο (6/11, 15:00) στην Καλλιθέα ο ΠΑΟΚ Β' θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό Β'.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε την αποστολή της, στην οποία βρίσκεται και ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» χρειάζεται χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό που είχε και έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμφώνησε να βρεθεί στην δεύτερη ομάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β' αποτελείται από τους: Ταλιχμανίδη , Μπουργάνη, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Τσαούση, Τάχατο, Ίνγκασον , Καλουτσικίδη, Αποστολόπουλο, Γιαξή, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Κουλούρη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβό, Φασίδη, Πανίδη, Γκορντεζιάνι, Γρόσδη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate