Ολυμπιακός Β': Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β'

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός Β': Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β'

Ολυμπιακός Β': Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β'
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β', Αριέλ Ιμπαγάσα, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό (06/11) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β', στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β' για την αυριανή (6/11, 15:00) εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα Β' του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League 2.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Αριέλ Ιμπαγάσα μετά την απογευματινή προπόνηση τις εγκαταστάσεις του Ρέντη ανακοίνωσε την 20μελής αποστολή. Στην αποστολή ξεχωρίζουν τα ονόματα των Τζολάκη, Σουρλή και Ξενιτίδη, ενώ εκτός έμειναν οι Πινακάς και Κινκουέ.
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού Β': Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκας, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Τζολάκης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόη, Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Γκαλιάνι, Κεραμίδας.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate