Ολτυμπιακός: Η αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ!

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ολτυμπιακός: Η αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ!

Ολτυμπιακός: Η αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Άιντραχτ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να γνωστοποιεί την «ερυθρόλευκη» αποστολή...

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε αυτή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, αλλά και ο Μίκαλ Καρμπόβνικ. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου είχε προαναγγείλει την απουσία του Πολωνού μπακ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate