Ο Έμερι, ο Σωκράτης και ο Ολυμπιακός

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ο Έμερι, ο Σωκράτης και ο Ολυμπιακός

Ο Έμερι, ο Σωκράτης και ο Ολυμπιακός

Ψάχνονται στην Αγγλία για τις μεταγραφές που θα κάνει ο Ουνάι Έμερι στη Νιούκαστλ και γιατί αναφέρονται στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Ολυμπιακό. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ουνάι Έμερι είναι η επιλογή των νέων ιδιοκτητών της Νιούκαστλ για την αντικατάσταση του Στιβ Μπρους και στην Αγγλία έχουν ήδη αρχίσει εκτιμήσεις σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας!

Για να προσπαθήσουν να καταλάβουν το στιλ των ποδοσφαιριστών που θα προτιμούσε να έχει στη Νιούκαστλ ο Έμερι, θυμούνται τις πρώτες κινήσεις που είχε κάνει όταν είχε αναλάβει προ τριετίας την Άρσεναλ. Και ανάμεσα στους παίκτες που χρησιμοποιούν ως παράδειγμα είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έμερι είχε πάρει στην Άρσεναλ το 2018 τον άσο του Ολυμπιακού εμπιστευόμενος την αξία και την εμπειρία του από την παρουσία του στο γερμανικό και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ήθελε έναν παίκτη, αναφέρουν ιστοσελίδες στην Αγγλία, ο οποίος θα είχε τη δυνατότητα να κουμαντάρει καλά την αμυντική γραμμή, έχοντας και τεχνική στο παιχνίδι του. Εν συνεχεία γίνεται λόγος για την αποχώρηση του παίκτη από την Άρσεναλ καθώς έμεινε εκτός πλάνων Αρτέτα και την επιστροφή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, τον οποίο βοήθησε να κατακτήσει τον τίτλο.

Εκτός από τον Παπασταθόπουλο γίνονται συγκρίσεις και με τους άλλους παίκτες που είχε πάρει ο Έμερι στην Άρσεναλ, όπως τον Μπερντ Λένο, τον Στέφαν Λιχστάινερ, τον Λούκας Τορέιρα, τον Μάρκο Γκεντουζί και τον Ντένις Σουάρες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate