Το μεγάλο ταλέντο που θέλει να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» ο Ολυμπιακός (vids)

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Το μεγάλο ταλέντο που θέλει να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» ο Ολυμπιακός (vids)

Το μεγάλο ταλέντο που θέλει να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» ο Ολυμπιακός (vids)
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν τόσο στην Basket League αλλά και τη Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που δείχνει να έχει παρόν και μέλλον. Ωστόσο, αν και έχει βάθος στο ρόστερ του και έναν αρκετά ποιοτικό ελληνικό κορμό, κοιτάζει στην αγορά με γνώμονα το μέλλον, για αυτό τον λόγο και έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση από την Basket League.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο λόγος για τον Όμηρο Νετζήπογλου, ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Οι Πειραιώτες θέλουν να στηρίζονται σε Ελληνες παίκτες και ο 19χρονος γκαρντ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους στην ηλικία του για αυτό και παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Ο Νετζήπογλου έχει ύψος 1.94 και αποτελεί ότι καλύτερο έχει ο Άρης την τελευταία τριετία, όντας ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και έχοντας ήδη αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Το όνειρο του ήταν να φορέσει τη φανέλα της επαγγελματικής ομάδας του Άρη και το απέκτησε το καλοκαίρι του 2017, όταν μεταγράφηκε στους «κίτρινους» σε ηλικία 15 ετών. Προερχόμενος από τον Όλυμπο Κορδελιού, με αντάλλαγμα μερικές μπάλες του μπάσκετ και την παράλληλη δέσμευση κάλυψης των μεταφορικών εξόδων, το ελάχιστο δηλαδή που θα έπρεπε να αναλάβει η ομάδα. Από εκεί και πέρα ήταν πάντοτε σχεδόν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενώ πέρσι έκανε το ντεμπούτο του σε φιλανθρωπικό αγώνα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Και τα πήγε και πολύ καλά, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να εντυπωσιάζονται από τις ικανότητες του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του 19χρονου παίκτη του Άρη, αφού δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα λόγω των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και γιατί οι κίτρινοι «καίγονται» να τον κρατήσουν προκειμένου να τους βοηθήσει να σώσουν τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός δεδομένα ενδιαφέρεται για ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και για αυτό τον λόγο έχει ανοιχτά τα μάτια του τόσο στην Basket League αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες.

Είναι, όμως, ένα σενάριο, που το κρατάμε, όπως κρατάμε και την επιθυμία της πειραϊκής ομάδας να εμπλουτίζει τον ελληνικό της κορμό. Εχει άλλωστε βάλει στο στόχαστρο τον σούπερ ταλαντούχο Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ενώ έχει δανεικούς σε Λαύριο και Ιωνικό τους Νικολαϊδη και Κολοβέρο. Ωστόσο, όποια κίνηση θα γίνει το καλοκαίρι, ή θα κλείσει από τώρα τον Νετζήπογλου για την επόμενη σεζόν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate