«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για Ζελέν» (pic)

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για Ζελέν» (pic)

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για Ζελέν» (pic)
Οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου στόπερ της Ρεν, Ζερεμί Ζελέν.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός και ΑΕΚ φέρεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ζερεμί Ζελέν, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο ύψους 1.83 μ. κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 και από τον Γενάρη θα μπορεί να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με όποια ομάδα θέλει.

«Για τον Ζελέν ενδιαφέρον έχουν δείξει η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και η Γάνδη. Η Λανς και η Στρασμπούργκ παρακολουθούν επίσης την περίπτωσή του, όμως ο 24χρονος μπορεί να φύγει για το εξωτερικό», γράφουν χαρακτηριστικά στη Γαλλία.

Ο Ζελέν είναι «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Ρεν, η οποία την περσινή σεζόν τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Αντβέρπ, όπου έκανε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 20 συμμετοχές.

Συνολικά στην καριέρα του έχει καταγράψει 84 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ρεν (1 γκολ και 2 ασίστ) και 19 συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα της Ρεν (19 συμμετοχές). Επιπλέον, έχει εμφανίσεις σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, έχοντας κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 το 2016.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate