ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Κριτική παικτών: Ο απίστευτος Ελ Αραμπί και ο Αγκιμπού

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Κριτική παικτών: Ο απίστευτος Ελ Αραμπί και ο Αγκιμπού

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Κριτική παικτών: Ο απίστευτος Ελ Αραμπί και ο Αγκιμπού

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με σκορ 3-2 της ΑΕΚ με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σκοράρει δύο φορές και τον Αγκιμπού Καμαρά να σημειώνει ένα υπέροχο γκολ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΒΑΤΣΛΙΚ

Δεν έχει κάνει καθόλου καλό παιχνίδι ο Τσέχος που φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ και στη συνέχεια δεν πατάει καθόλου καλά. Δεν έχει αντιδράσει καλά ούτε στο δεύτερο γκολ του Αραούχο, ενώ έχει μία καλή επέμβαση στο 64' σε σουτ του Άμραμπατ.

ΛΑΛΑ

Έχει κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συμμετέχει στο πρώτο γκολ, βγάζει την ασίστ στο δεύτερο, ενώ στο 23' είχε και ευκαιρία να σκοράρει. Και ανασταλτικά ήταν πολύ καλός ο Γάλλος.

ΣΙΣΕ

Δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και καθάρισε αρκετές φάσεις κάνοντας μία καλή εμφάνιση.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Είχε θέματα με τον Αραούχο, τον οποίο έχει χάσει στο πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο δεν μπόρεσε να τον εμποδίσει. Είχε 1-2 καλές επεμβάσεις, αλλά δεν ήταν και η καλύτερη του βραδιά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μολδαβό. Όποιον εξτρέμ κι αν έβαλε από την πλευρά του ο Γιαννίκης κατάφερε να τον εξαφανίσει.

ΕΜΒΙΛΑ

Δεν είναι ακόμα ο Εμβιλά που ξέραμε και γι' αυτό ο Ολυμπιακός έχανε μέτρα στο γήπεδο και δεχόταν πίεση από την ΑΕΚ.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Ο Μαντί ακόμα ψάχνει τον καλό του εαυτό και στο ΟΑΚΑ δεν έκανε το παιχνίδι που περίμενε ο Μαρτίνς. Παρόλα αυτά στο 73' είχε δοκάρι και θα μπορούσε να έχει σκοράρει ξανά κατά της ΑΕΚ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Έδωσε πολλές μάχες, έχει κάνει καλό ματς, ενώ έχει εκτελέσει και το κόρνερ που έγινε το 0-1. Στο 52' έκανε ένα καλό σουτ που το έβγαλε σε κόρνερ ο Στάνκοβιτς, αλλά στο φινάλε έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-4.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό. Έχει βάλει ένα τρομερό γκολ με όλη τη φάση να δημιουργεί από δική του πίεση. Πιέζει τον Μοχαμάντι και κάνει το λάθος για το 1-3. Παρόλα αυτά έχει κάνει και σοβαρά λάθη που θα μπορούσε να κοστίσουν στην ομάδα του Πειραιά.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ

Έπαιξε αριστερά μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ και όσο αγωνίστηκε ήταν καλός στο τακτικό κομμάτι δίνοντας βοήθειες στον Μολδαβό. Επιθετικά δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα του Πειραιά.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Τι να πει κανείς για τον Γιουσέφ; Συμμετέχει στη φάση που ξεκινάει το 0-1, βάζει δύο γκολ και κάνει γενικά ένα συγκλονιστικό ματς. Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτόν τον επιθετικό.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 68' για να συμμαζευτεί η κατάσταση στη μεσαία γραμμή, διότι η ΑΕΚ είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο.

Στο παιχνίδι πέρασαν και οι Τικίνιο, Λόπες, Μπα, αλλά αγωνίστηκαν για ελάχιστα λεπτά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate