Οριστικό: Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι γεγονός – Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Οριστικό: Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι γεγονός – Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ!

Οριστικό: Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι γεγονός – Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ!

 Η απόφαση πάρθηκε και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του κόσμου του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ...

Οριστικά πλέον ο Ολυμπιακός θα παίξει δίχως την παρουσία του κόσμου του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. Μία απόφαση πρωτοφανές που αν μη τι άλλο είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το πρωί της Τρίτης η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή της, αναφέροντας τα εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 143/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

Καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για μια απόφαση που δημιουργεί ένα άνευ προηγουμένου δεδικασμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια απόφαση που επί της ουσίας… φωτογραφήθηκε και σχεδόν… αποφασίστηκε από την απόφαση σε πρώτο βαθμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόεδρος του πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, είχε τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με ποινή μίας αγωνιστικής και 13.000 € πρόστιμο για το άναμα καπνογόνων από τους οπαδούς των Πειραιωτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με πρόσχημα ότι ήταν δις υπότροποι.

Απόφαση πρωτοφανή στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ δεν είχε υπάρχει τιμωρία έδρας για καπνογόνα…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες