Οι αλήθειες του Βατσλίκ για το ντέρμπι

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Οι αλήθειες του Βατσλίκ για το ντέρμπι

Οι αλήθειες του Βατσλίκ για το ντέρμπι

Ο Τόμας Βατσλίκ έκανε μία ψύχραιμη προσέγγιση του ματς τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός όση ώρα κι αν έπαιζε γκολ δεν θα έβαζε.

Για τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολο μετά το παιχνίδι της Πόλης να παίξει ένα εντελώς διαφορετικό ματς και μάλιστα πολύ υψηλών απαιτήσεων. Έτσι είναι όμως η ζωή των "ερυθρόλευκων" και σε αυτή θα πρέπει να συνηθίσουν. Δεν είναι ούτε η πρώτη χρονιά που τους συμβαίνει αυτό, αλλά ούτε και η τελευταία.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πάμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα σταθούμε στις δηλώσεις του Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος έχει κάνει μία πολύ ψύχραιμη προσέγγιση του ματς. "Και παραπάνω να παίζαμε γκολ δεν βάζαμε", είπε κυνικά ο Τσέχος. Είναι σαν αυτό που θα είπε πολύς κόσμος είτε από την κερκίδα, είτε από το σπίτι του ότι "και δύο μέρες να παίζαμε γκολ δεν έμπαινε". Αυτή την αίσθηση έδωσε στους παίκτες το ματς. Ο Ολυμπιακός είχε βάλει τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του και τον πίεζε.

Υπήρξαν στιγμές που υπέφεραν οι "πράσινοι" και πέρασαν πολύ δύσκολα στο Φάληρο. Δεν αμφισβητείται ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος ως ομάδας από τον Παναθηναϊκό, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί αυτό για να πάρεις τη νίκη. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν το κάτι παραπάνω για να έρθει το γκολ και προσγειώθηκαν στη σκληρή ελληνική πραγματικότητα μετά το διπλό στην Κωνσταντινούπολη.

Η αλήθεια είναι ότι έκανε 18 τελικές προσπάθειες σε άλλες στάθηκε άτυχος και σε άλλες ο Μπρινιόλι κατέβασε τα ρολά. Όταν φτάνει σε αυτόν τον αριθμό τελικών προσπαθειών σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έφτιαξε φάσεις και ίσως πολλές από αυτές να μην ήταν αξιόλογές για να γίνουν γκολ.

Το 0-0 τώρα δεν αλλάζει και το θέμα είναι ότι από ένα σημείο και μετά ο Ολυμπιακός εμφάνισε πάλι σημάδια από τα προηγούμενα ματς που προβλημάτιζε. Δηλαδή με γεμίσματα προς αντίπαλη περιοχή προσπάθησε ο Ολυμπιακός να κάνει φάσεις. Σαν να έλειπε η έμπνευση για κάτι καλύτερο και επί της ουσίας δεν αξιοποιήθηκαν ξανά οι Ελ Αραμπί, Τικίνιο που έπαιξαν μαζί.

Ο Τόμας Βατσλίκ που έκανε μία πολύ σωστή προσέγγιση του ματς στις δηλώσεις του μίλησε για βελτίωση μετά τη διακοπή. Και είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό μέσα στον Οκτώβριο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate